Jan
18

Hot air balloon

by Sofia   -   in DIY projects

Here is a super easy craft for little hands. We made these one night as we needed a transportation for our little Maileg mice and bunny. This craft needs no explanation as you can easily see how it´s done. All you need is a paper cup or a paper ice-cream cup, 3 or 4 straws, a balloon and some tape. Just tape the straws on the cup and blow a balloon to attach on top. And there you go, your hot air balloon is ready. You have to admit that this is a fun, easy and affordable craft suitable even for the smaller kids. 

If you want a super neat finish you could just attach the straws inside the cup. This would also be cute as a candy container in a party. Just make a few, fill them with candy or grapes and berries etc. and turn it in to a centrepiece or “a runner” for the table.  

DSC_0767

DSC_0760

DSC_0770

DSC_0768

DSC_0774

DSC_0776

DSC_0771

Tämä kuumailmapallo askartelu jonka teimme pikku hiirille, ei vaadi sen kummempia ohjeita. Kiinnitä teipillä kertakäyttökuppiin pillit ja aseta niiden päälle puhallettu ilmapallo. Valmista! Tämän osaa perheen pienemmätkin tehdä!

Have a fun day!

Hauskaa päivää!

Lattemamma

6 COMMENTS
|
7,843 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Hot air balloon „
Täti Ruskea, on January 18, 2016

Voi miten hauska idea! Tuo pitää ehdottomasti toteuttaa joillakin synttäreillä! Eikä tarvitse edes heliumia (mikä osoittautui meilläpäin todella vaikeaksi viime syksynä). Innostuin syksyllä kovasti kuumailmapalloista ja kuopuksen 1-vuotiskuviakin otettiin ko.teemalla.

Sofia, on January 24, 2016

Kiitos Saija, tämä ei tosiaan vaadi ihan hirmuisesti taitoja. Mutta harvoin jaan kyllä mitään kovin haastavia ohjeita muutenkaan. Omien taitojeni mukaan niin muutkin pystyvät :D.

Sofia, on January 24, 2016

Täti Ruskea, niin helppo ja kiva idis!

Barbamama, on January 19, 2016

Meillä on ajateltu tyttäreni maaliskuisten synttärien teemaksi kuumailmapalloja, koska päivänsankari itse pitää niistä tosi paljon. Tämä askarteluidea on niin ihanan yksinkertainen, että tullaan varmasti toteuttamaan. On hyvä idea käyttää näitä tarjoiluastiana. Juomamukin tilalla voisi olla myös esim. neliskanttinen snacklaatikko tai jäätelökuppi, joka olisi leveämpi ja matalalaitaisempi. Täytyy varmaan heti huomenna alkaa testailla.

Sofia, on January 24, 2016

Barbamamma, kirjoittelinkin siinä englanniksi, että semmoinen pienempikin kippo olisi hyvä. Meillä on myös pieniä poparilaatikoita jotka olisi sopineet täydellisesti, mutta halusin käyttää jotain mihin kaikilla olisi helppo löytää tarvikkeet. Ihana juhlaidea, rakastan myös kuumailmapalloja!

Saija, on January 19, 2016

Kiitos kivasta ja aidosti helposta ideasta!

Leave a comment
name
email
url
message