Jan
26

Bonpoint Fashion Show Live

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

If you are a Bonpoint fan then you may want to know that their Winter 2016 fashion show will be streaming live at 4.30 p.m. CET  on Wednesday 27th ( tomorrow) on their website www.bonpoint.com. You can also see a version of the coming summer´s collection´s runway on the site. Plenty of clogs, straw hats and some ponchos too. Did you know Bonpoint is turning 40 years this year!? Here you can watch a video from their Studio.

stream-en

3

Bonpointin talven 2016 malliston muotinäytös näytetään ensimmäistä kertaa livenä Bonpointin sivulla huomenna, eli keskiviikkona 27.1. klo 17.30 Suomen aikaa. Itse olen silloin vielä töissä, muuten katsoisin sen mielelläni. Yllä myös kuva Bonpointin studiolta. Bonpoint täyttää tänä vuonna 40-vuotta ja heidän studioltaan on nähtävissä myös video täällä.

Hyvää päivää ( itselläni on tänään kolmen latten aamu, mutta niitähän sattuu)!

Have a good day,

Lattemamma xoxo

photos from Bonpoint

4 COMMENTS
|
6,127 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Bonpoint Fashion Show Live „
Jaana, on January 27, 2016

Kiitos tästä vinkistä Sofia! Katsoimme näytöksen yhdessä mamsellin kanssa ja se oli ihana! Pienet mallit supersöpöjä ja vaatteet jälleen niin upeita! <3

Sofia, on February 5, 2016

Jaana, ihana jos vnkki oli hyödyksi <3!

Helen, on January 27, 2016

Beautiful collection as always!

Sofia, on February 5, 2016

Helen, I always love parts of their collection so much!

Leave a comment
name
email
url
message
« Tidy