Jan
27

Knit and purl

by Sofia   -   in Good things for kids

Hattara on ollut kovin innostunut käsitöistä viime aikoina. Onneksi, koska omat käsityötaitoni eivät ole mainitsemisen arvoisia. Äitini on kuitenkin taitava käsityöhommissa ja on opettanut Hattaralle kaikennäköistä. Hattara toivoikin joululahjaksi omia ompelutarvikkeita ja sopiva setti löytyi Tingelingistä. Olin nähnyt siellä tällaisen Moulin Rotyn ompelusalkun jo kauan sitten ja onneksi niitä oli edelleen valikoimissa. Se oli erittäin mieluinen lahja!

DSC_0020

DSC_0027

DSC_0025

DSC_0030

DSC_0038

Ensimmäinen virallinen paikkaushomma löytyi jo kun Purkan enkeliltä lähti siivestä täytteet tursuamaan ulos. Mielestäni liikuttavan hyvä lopputulos.

DSC_0041

Ehkäpä Hattara ottaa perheen parsimis-, paikkaus- ja napinompeluhommat kohta harteilleen ja mummi pääsee vähän vähemmällä kun lastenhoitajaa ei aina odota pikkuiset käsityöt kun hän saapuu meille…

Kivaa päivää!

Lattemamma

We found this cute sewing set for Cotton Candy from Moulin Roty that she really loves!

4 COMMENTS
|
6,160 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Knit and purl „
Niina, on January 27, 2016

Kiva kuulla, että setti on ollut hyvä! Meillä odottaa nimittäin sama setti reilun kuukauden kuluttua koittava synttäreitä. Meidänkin kuusivuotiaalle on nyt menossa käsityöbuumi, eikä ole perinyt kädentaitojaan ainakaan äidiltään. 🙂 Tajusin muuten näistä sinun kuvistasi, että meidän setistä puuttuu tuo sormustin. Ihmettelinkin että miksi siinä on kuminauha. No onneksi ei ole kovin oleellinen puutos, mutta harmi silti.

Sofia, on February 15, 2016

Toivottavasti Niina teilläkin tykätään tästä!

Täti Ruskea, on February 1, 2016

Todella ihana lahja! Ja hienoa, että Hattara on innostunut käsitöistä. Virkkaaminen on tuon ikäiselle varmasti aika “koukuttavaa”. Sormivirkkaamisen oppii nopeasti, mutta varmasti jo koukullakin onnistuu. Se vasta ilahduttaakin, kun voi tehdä ihan oikeita juttuja esim.pupuille&hiirille syntyy näppärästi pikkuinen kaulahuivi 😉

Sofia, on February 15, 2016

Täti Ruskea, täytyy kokeilla virkkaamista seuraavaksi!

Leave a comment
name
email
url
message