Mar
3

The dress of her dreams

by Sofia   -   in Good things for kids

Viime kesänä teimme pienen päiväretken vanhaan Porvooseen ja tietenkin kävimme Riimikon ihanassa lelukaupassa ihailemassa kaikkia aarteita. Siellä Purkka näki mielestään maailman ihanimman Frozen mekon. Minunkin mielestäni se oli erityisen kaunis ollakseen lasten naamiaisasu. Valitettavasti mekkoa oli vain yksi aivan liian iso koko jäljellä joten se jäi ostamatta. Enkä tietenkään painanut merkin nimeä muistiin. Purkka on sen jälkeen puhunut siitä oikeastaan koko ajan ja kirjoitti jopa joulupukille tästä aivan erityisestä Frozen mekosta. Mistään en löytänyt enää yhtä kivaa ja aloin jo luopua toivosta. Kunnes lähdimme retkelle Turkuun. Siellä visiittiin kuului tietenkin piipahdus Casagranden lelukauppaan joka on ollut jo 100 vuotta olemassa. Kiertelimme liikettä ja kun pääsimme kassalle asti niin huomasimme yhtäkkiä sen takana osittain vielä pusseissa ihania naamiaisasuja jotka olivat juuri saapuneet ja niitä ei oltu vielä ehditty purkaa esille. Ja siinä se oli, Purkan unelmien mekko! Tottakai ostimme sen mukaamme ja sen tuoma onni on ollut valtavan suuri!

DSC_0315

DSC_0301

DSC_0337

DSC_0351

DSC_0343

DSC_0306

DSC_0344

DSC_0308

Mekko on Ruotsalainen ja merkki on Den Goda Fen jota myy mm. Krabat. Heillä oli muitakin kivan näköisiä naamiaisasuja, paljon vaihtoehtoja myös pojille.

The Frozen dress of Bubble Gum´s dreams has finally been found!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
5,761 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ The dress of her dreams „
Täti Ruskea, on March 3, 2016

En yhtään ihmettele, että Purkka tuohon ihastui. Ja mikä onnen tunnen, kun se yllättäen löytyi <3 Mun jokakesäinen toive on päästä käymään Porvoossa ja yleensä Riimikosta teen ensimmäiset joululahjaostokseni ja viime vuonna ne olivat juurikin roolivaatteita. Krabat on myös ehdoton kohde, jos pääsen käymään Tukholmassa. Sieltäkin meille on kotiutunut mm.ihania roolivaatteita. Nettisivuilla ei nyt näkynytkään sitä aiempaa ritarivaatemallia, joka on mielestäni tosi hieno. Turun Casagrandessa oon käynyt viimeksi vuosia sitten. Ei ollut välttämättä yhtä ihana liike kuin vaikkapa Riimikko, mutta leluja ja lastenjuttuja löytyi sitten sitäkin enemmän ja lapset tietenkin olivat innoissaan. Tampereen Miraakkelin voin vielä lisätä suosikkilistalleni yhdessä Riimikon kanssa.

Sofia, on March 16, 2016

Täytyy Täti Ruskea joskus tarkastaa Miraakkeli kun tulisi Tampereelle asiaa. Casagrandessa on kyllä melkoisen muovipainotteinen valikoima.

Leave a comment
name
email
url
message