Random

Bye bye February

Eikö olekin ihanaa kun kevät on virallisesti täällä! Helmikuu oli silti oikein hyvä kuukausi. Se piti sisällään laskiaispullia ja Runebergin torttuja, mutta myös paljon vihreitä juomia, tuoreita marjoja ja ihania sitrushedelmiä. Oli museoretkiä, lätkämatseja, illallisvieraita, treffejä ystävien kanssa, Disney on Ice-show, lastentapahtumia ja ystävänpäivä. Oli uintia ja saunomista, hyviä treenejä, kivoja tanssitunteja, luistelun opettelua, arkiruokia kuten lihapullia ja pottumuusia ja askartelua, lukemista & leikkimistä eli ihan tavallista arkea. Ei hullumpi kuukausi!

I´m so so excited about March and the Spring arriving but February was a good month too. Here are some photos from my phone.

Feb1
In February we ate a lot of treats as there were so many celebrations like Runeberg´s Day, Shrove Tuesday and Valentine´s day but we also ate green smoothies, Quark with honey & berries and tried out things like colourful cauliflowers. The month was also filled with tulips in different colours. There were new clothes daddy brought from the states, a fun night watching Disney on Ice and the new hobby of ice-skating.
Feb2
On Shrove Tuesday we had a friend come over for some traditional pea soup and instead of baking sweet buns we bought a ready made one… actually a bun cake! Then there was Valentine´s day with presents and cute heart shaped crafts ( the mice are made from three different heart shaped bits) and yummy breakfast of waffles. It was also a month of fun colours in new pants and delicious citrus fruits.

Feb3
We did fun trips to museums like the doll house exhibitions and admired the first rays of Spring light showing up behind our curtain. I did some shopping for myself and got to use one of my new outfits on a work trip to Asia where I actually found incredible embroidered treasures like little jewellery pouches and a lot more. When I got back the girls and I did a girls only day of coffee & croissants and shopping for things they needed. We stocked up on crafty things and healthy pre-dance snacks in pretty colours.

Bye bye February! And hello Spring!

Lattemamma

4 Comments

  • Niina

    Ihania kuvakollaaseja, toivat kivasti kevätmieltä 🙂 Meillä helmikuussa pikkumies sai nimensä ja influenssa kaatoi perheemme – vauvaa onneksi lukuunottamatta – 1,5 viikoksi petipotilaiksi ja toipilaiksi. Päällimmäisenä viime kuusta jäikin mieleen tuo ihka ensimmäinen koko perheen yhtä aikaa sairastaminen, mutta toki paljon myös kivempiakin asioita kuten leikit tyttären kanssa ja pojan ensimmäinen hymy <3 Kevät on tervetullut ja ajatukset ovat jo kesää ja mökkeilykauttakin kohti. Tytär odottaa keväältä eniten, että saa joulupukin tuoman potkupyörän ulos ja jäätelökioskille. Äitinä odotan lumenlähtöä ja kevätlämpöjen tuomaa kevyempää pukeutumista ja sen tuomaa helpompaa päivittäistä uloslähtöä lasten kanssa 😉

  • Täti Ruskea

    Kivoja talvimuistoja kuvissa ja kevättä kohti. En voinut olla bongaamatta sun kaunista ruskeaa käsilaukkua. Mulla etsinnät yhä käynnissä. En ole vielä löytänyt “sitä täydellistä” ja saatan joutua tyytymään kakkosvaihtoehtoihin. Erikoista, että nyt on kevään kuukausi ja ainakin meillä ihan talvi vielä lumenkin puolesta, eipä oo muutamaan vuoteen ollut enää maaliskuussa talvea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.