Mar
1

Cashmere and loafers

by Sofia   -   in Random

Vaatekaappiini kurkkaamalla voi tehdä yhden johtopäätöksen. En oikein osaa sanoa ei kasmir neuleille, enkä myöskään Todsin loafereille. Niitä löytyy molempia sekä neutraaleissa väreissä, kuten beigenä, harmaana, pehmeän valkoisena ja tummansinisenä, että iloisissa väreissä kuten turkoosina, oranssina, sinisenä, korallin pinkkinä ja vaalenapunaisena. Mielestäni arkisena asuna loaferit ( ehdottomasti ilman sukkaa) ja pehmoinen neule yhdistettynä simppeleihin housuihin tai jopa oikean malliseen hameeseen, ovat täydellinen asu. Sporttinen, mutta samalla kuitenkin elegantti yhdistelmä. Neuleen alle voi toki pukea kauluspaidan, mutta ihan simppeli t-paita tai toppikin riittää. Asua voi ilahduttaa yksinkertaisilla koruilla. Tämä neule ja loaferit yhdistelmä on mielestäni vastustamaton myös miehillä!

Looking at my closet anyone could tell I have a soft spot for two things. Cashmere jumpers and cardigans and Tod´s loafers in different colours. But with a good basic pant ( or a skirt but be careful with the model to not look like an old lady) that is practically all one needs for spring and fall! Well maybe a white t-shirt or a shirt underneath. But there is just something about an outfit that is very relaxed and sporty all the while looking very pulled together and understatedly luxurious. Add a nice handbag and maybe a few pieces of jewellery and you are good to go. From Tod´s I love their classic Gommino driving shoe and always wear them without socks and rather with a slim pant that leaves a bit of the ankle showing. Penny loafers are a different thing and can be worn with argyles or such but these are the shoes for bare feet. I love men in loafers too! With a chino or such maybe a bit turned up and a casual cashmere pullover I find them (well mine) quite irresistible.

009977570704_01_01_645Wx645H

E9986_PK5473

 

009977620704_04_04_645Wx645H

29660_GR6722

 

011267540704_02_02_645Wx645H

E7505_BL5817

011833640704_01_01_645Wx645H

E2054_PK5038

 

009046410704_04_04_645Wx645H

E2094_ED7323

011803290704_01_01_645Wx645H

B7503_GY5551

 

 

I could have them all! Granted, this is not the power dressers outfit for the office but a casual combination to wear elsewhere!

Eikö olekin helppo ja silti ylellinen yhdistelmä arkipukeutumiseen?

Lattemamma

Photos of shoes from Tod´s and cashmere from J. Crew

9 COMMENTS
|
6,558 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Cashmere and loafers „
malviina, on March 1, 2016

Onkos nuo todsit hyvät jalassa ja kävellä? Pohja näyttää ohuelta ja tasaiselta. Klassikoiden klassikothan nuo ovat ja itsekin niitä vuosien varrella katsellut sillä silmällä.
Kashmir vaatteet ovat niin ylellisen ihania. Todellista arjen luksusta. Juuri eilen pidin miehelleni luennon kashmirhuivini laadusta joka on kestänyt nyppääntymättä vuosia ja näyttää ja tuntuu aina vaan yhtä ihanalta. ☺

Sofia, on March 16, 2016

malviina, omasta mielestäni tosi hyvät. Tykkään myös kävellä paljasjaloin joten ohut pohja ei minua haittaa. Ovat jalalle vähän kuitenkin tukevammat kuin esimerkiksi ballerinat. Itse pidän loafereissa nimenomaan niistä nappulapohjaisista vaikka muitakin minulla on kyllä.

Jatta, on March 1, 2016

Aah! Voisi olla mun vastekaapista :).
Täydellisen ihanaa!

Sofia, on March 16, 2016

Jatta niin voisikin ja mun!

Anna, on March 1, 2016

Allekirjoitan! =)
Ihanan mukava, mutta silti hienostunut asu tuo ehdottamasi yhdistelmä.
Tuntuu,että Suomesta löytyy loafereita aika huonosti..Muualla Euroopassa ne taitaa enemmänkin kuulua vaatekaapin peruspilareihin.
Itseltäni Tod`sit vielä puuttuvat.. millaista kokoa ne mielestäsi ovat, ts. vastaavatko kokomerkintää? Ehkä ne voisi uskaltautua nettitarjonnasta kotiuttamaan =)
Aurinkoista viikkoa!

Sofia, on March 16, 2016

Anna, Todsit kannatta kyllä ekalla kerralla kokeilla jalkaan, mun mielestä on vähän pienehköä kokoa. Feminette Helsingissä myy näitä, siellä voi ainakin kokeilla jos ei se oma väri löydykään sieltä. Heillä on kyllä usein tosi hyvät valikoimat ( ja kivoja usein myös alessa, juuri ostin itselleni kesäksi kultaiset). Mun vaatehuoneesta on todella vaikea saada otettu valokuvia. Se on oikeasti pienehkö, mutta korkea ja luonnonvaloton.

Anna, on March 1, 2016

p.s.
kurkkaus vaatekaappiisi voisi olla vähintään yhtä inspiroiva kuin aiemmin kurkkaus tyttöjesi garderobiin! 😉

Täti Ruskea, on March 2, 2016

Voi, olen niin samaa mieltä kuin Anna vaatekaappikurkkauksestasi 😉 Ja loafereihin on perehdyttävä. Huomaan että pitkään jatkunut ruskea kauteni on vaihtumassa sitä edeltäneeseen kauteen eli beigen ja maitokahvin väreihin, tumman- ja vaaleansiniseenkin. Eikö olisikin ihanat: latteloaferit?! :)Löysin jo niin ihanan latte macchiato (väriltään) laukunkin, että… Pojille olinkin jo ajatellut loafereita kevääksi/kesäksi ja jäin pohtimaan sitä viimevuotista espanjalaisnettikauppavinkkiäsi. Onnistuiko se tilaus hyvin?

Sofia, on March 16, 2016

Täti Ruskea, se tilaaminen onnistui kyllä mutta on mun mielestä ärsyttävää kun ne ostokset pomppii aina ostoskorista pois ja vaihtaa väriä niin saa olla tarkkana että lopulta siellä on juuri mitä pitikin. Kengät on kyllä olleet todella hyvät erityisesti hintaan nähden, mutta muutenkin.
p.s. mulla on sellaiset vähän latten väriset loaferit!

Leave a comment
name
email
url
message