Mar
7

Crafting with bunnies part one

by Sofia   -   in DIY projects

Tervetuloa Lattemamman pupuviikolle. Tällä viikolla blogissa paljon kaikenlaista pupuaiheista. Me olemme tyttöjen kanssa suuria pupujen ystäviä. Kaikki pupujutut ovat meidän mielestämme kovin suloisia. Erityisesti Petteri Kani ja Bellen pupuystävä Boo ovat meidän mielestämme ihania, mutta kaikki muutkin puput kyllä saavat sydämemme sykkimään hieman hurjemmin. Olen jopa omistanu pupuille kokonaisen Pinterest kansion, sen verran ne minua ihastuttavat.

Mikäpä olisikaan parempi aika pupuaiheisten asioiden hankkimiseen kuin pääsiäinen. Pääsiäisen aikaan kaupat täyttyvät pupujutuista ja kaikki eivät edes ole välttämättä vain pääsiäiseen sopivia, vaan käyvät pupufaneille ympäri vuoden. Myös pupu askarteluja on blogit pullollaan. Mekin teimme viime viikolla muutaman pupuaihesen pikku projektin. Ne ovat kaikki helppoja printtaa, leikkaa ja liimaa- tyyppisiä askarteluja joihin menee korkeintaan noin puolisen tuntia aikaa loppusiivous mukaan lukien. Eli juuri sopivia pikkuisia käden töitä arki-iltoihin kun on kiva puuhata vähän jotain yhdessä mutta energia ei oikein riitä maaleihin, kuumaliimoihin ja valtavaan määrään sotkua. Tänään tehdään serviettirenkaita ja seuraavaksi sitten jotain muuta kivaa ja helppoa!

My girls love bunnies. We have a lot of bunny related things in our home from Boo ( Belle´s bestie of course) to Peter Rabbit and all kinds of non famous bunnies too. So crafting bunny things is a given for us but Easter time makes it so easy as there are all sorts of free printable templates with cute bunnies on them around this time of the year. Cotton Candy and I just made some cute napkin rings for dinner the other night and other bunny crafts too so I thought I´d share incase you would like to try these in your home. I´m not the craftiest person on earth so all these templates make it so much easier for me to create cute things with my kids. So I´m super thankful to whomever has the skills to make these! First of the napkin rings and tomorrow something else…

I found the templates for these here. So just print, cut and glue. If you want them sturdier either print them on a thicker paper or glue on some card stock and cut. We just used a regular strength copier paper as these were used for one dinner with family only.

DSC_0475

DSC_0483

DSC_0469

DSC_0484

DSC_0470

 

Eikös olekin aika söpöjä? Koko viikolle riittää pupuja, joten toivottavasti ne ihastuttavat sinua yhtä paljon kuin meitä!

Hope you like these and the rest of our bunny things as the whole week will be filled with bunnies of one sort or the other. stay tuned!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
4,415 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Crafting with bunnies part one „
Taika, on March 7, 2016

Kiva kun esittelet meille näitä sopivan tasoisia, mutta silti kivoja askertelujuttuja! En ole yhtään askartelija-äiti, mutta täältä olen löytänyt useammankin jutun, minkä olemme tehneet kotona :). Meillä muuten Petteri Kaniini piirrettyä on aina vähän pelätty… en ole oikein ikinä päässyt pelon juurille…

Söpöisää pupuviikkoa!

Sofia, on March 16, 2016

Taika, hyvä jos pysyttelen omalla mukavuusalueella taitojen puolesta niin muutkin vähemmän näppärät pysyy mukana 😉

Niina, on March 7, 2016

Loistava ajoitus! Meillä onkin tällä viikolla ohjelmassa esikoisen syntymäpäiväkoristeiden askartelua ja teemana on puput ja koiranpennut. 🙂 Pidetään juhlat kavereille pääsiäisviikolla, joten värimaailma ja koristelut on suunniteltu niin, että menevät samalla pääsiäiskoristeluista. Tämä askartelu voitaisiin ainakin lisätä vielä mukaan, kiitos!

Sofia, on March 16, 2016

Ihana synttäriteema Niina!

Leave a comment
name
email
url
message