Mar
8

Crafting with bunnies part two

by Sofia   -   in DIY projects

Nämä helpot pupuset leikattiin printattujen pupusabluunoiden avulla kartongista ja koristeltiin pienillä pupunhännillä ( tarvikkeet ostin tavallisesta askartelukaupasta). Puput on helppo kiinnittää pilleihin, aamiais smoothie mukeihin tai niitä voi vaikka kiinnittää naruun ja tehdä koristenauhaa.

To continue from yesterdays bunny crafting we made these cute little things to attach to straws or cups or whatever you like. I´ve bought pink card stock and little bunny tale pompoms ( but you could use cotton just as well) from a craft store. We used different templates for these and just drew them on the card stock and then cut the bunnies and glued the tales on these. They would make cute streamers too just glued on a string. The Boo template is from the Belle & Boo site and the other bunny from here.

DSC_0520

DSC_0513

DSC_0505

DSC_0521

Hyvää naistenpäivää!

Have a lovely day!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
3,789 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Crafting with bunnies part two „
Jenni, on March 8, 2016

Hei,

lämmin kiitos näistä ihanista pastellinsävyisistä kuvista. Ne tuovat aurinkoa tähän sumuiseen päivään. Puput ovat kyllä ihania, tosin meillä nuorempi toivoisia pupun sijaan lemmikiksi frettiä 😉 Niin ja oikein hyvää naistenpäivää!

Sofia, on March 16, 2016

Jenni, eikös ne fretit oo aika söpöjä?!

Katja, on March 8, 2016

Kiva aihe “pupuviikko”. Minäkin kävin askartelutarvikkeita ostamassa Tigerista ja Sinellistä. Nyt tosiaan on ihania pupujuttuja tarjolla. Ostin pupu-leimasimenkin, se leimailu on meillä uusi villitys. Ajattelimme myös maalata munia tässä joku päivä.

Sofia, on March 16, 2016

Katja mekin tankattiin kasa pääsiäsiaskartelujuttuja juuri Sinellistä.

Leave a comment
name
email
url
message