Good things for kids

Easter Basket ideas

We already have Easter baskets for the girls from last year and now I keep up with my tradition from previous years and fill them up with goodies I think my girls will really like. This year I bought some special embroidered things for the girls on a work trip and will share photos with you this week but I´m sharing some cute ideas from Belle & Boo ( that I might get next year) for you if you are building a basket too.

ballpoint-pen-with-boo-dangler
Cute pens.
bath-fizzer
Bath fizzers.

belle-s-meadow-pencil-tin
Colouring pencils.
boo-bath-mitt
Bath mitt.
belle-boo-my-favourite-things-sticker-book
Sticker books.
set-of-four-easter-tins
Easter tins for little candy or other little treasures.

I think choosing pretty much anything from Belle & Boo or Beatrix Potter would make any basket very lovely. In addition to any of these items I might add a little plush toy like a chick or a bunny, a hair bow in yellow or some other Spring colour, maybe some treats in a cellophane bag or a surprise egg or a chocolate bunny and you have the cutest little Easter basket.

Lattemamma

All photos from Belle & Boo.

6 Comments

  • Sofia

   late, ruuanlaitossa suosin kotimaista lähes poikkeuksetta ( vaikka se olisikin huomattavasti ulkomaista vaihtoehtoa kalliimpi). Tuotteissa,kuten vaatteissa suosin sitä mikä miellyttää omaa silmääni. Toki on monia kotimaisia tuotteita joista myös pidän kovasti ja käytän jatkuvasti kuten Sophie Le Girafe lasten kosmetiikka, Very Nice farkut, Lumene meikit, Gauharin omat tuotteet ja Mia Höytö cosmeticksin tuotteet muutaman esimerkin mainitakseni ( vaikka kaikkia ei välttämättä valmisteta suomessa niin ne ovat suomalaisten yritysten tuotteita). Nekin ovat kaikki olleet blogissani esillä. Jos sinulla on suositella ihania kotimaisia merkkejä jotka ovat mielestäsi tyyliini hyvin sopivia niin otan ehdotuksia mielelläni vastaan! Käytän myös paljon kotimaisia kivijalkaliikkeitä ja kannatan kotimaisia yrityksiä, vaikka heidän tuotevalikoimansa ei välttämättä Suomalainen olisikaan.

 • Anna

  Kiitos,kivoja vinkkejä!
  Meilläkin pääsiäiskoreihin tulee Belle&Boo-rasiat herkuilla ja pikkulahjoilla täytettynä.
  Hyvää&aurinkoista pääsiäistä Sinulle ja perheellesi!

 • Jenni

  Hei,

  hauska idea, että pääsiäisyllätykset voivat olla muitakin juttuja kuin vain herkkuja. Nuo kylpytuotteet vaikuttavat kyllä oikein hauskoilta. Niin, ja perheemme koululaiset kyllä tarvitsevat kyniä ja muita koulutarvikkeita.
  Haluan myös kiittää, että olet blogissasi monipuolisesti tuonut esille monia erilaisia tuotemerkkejä. Olen löytänyt niistä useita uusia tuttavuuksia ja todennut monet klassikot nimensä veroisiksi. Jakamasi ideat ovat monen aamun ihastus ja innoitus!
  Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.