Apr
6

Getting closer and oh that bag!

by Sofia   -   in Shopping

Istun kallilolla. Kainalooni on käpertynyt torkkupeittoon kietoutuneena pieni tyttö. Kuumaa kahvia läikkyy vähän kun hän liikahtaa. Ilmassa tuoksuu sumu ja hieman viileä aamu jossa on kuitenkin jo sekoittuneena kesän tuntua. Katselemme merelle. Lokki kirkaisee hieman ja kaartelee veden yllä etsien sopivaa saalista. Meidänkin pitäisi jo mennä sisälle laittamaan aamupalaa. Vielä hetki mamma, sanoo pieni ääni. Kohta takaamme kuuluu hiljaisia askeleita. Syliin kapuaa uninen pikkuinen hieman liian pitkässä yöpaidassaan ja tukka yön pörröttämänä. Hän ei sano mitään heti herättyään. Kiipeää vain aina syliin hajareisin ja painaa päänsä rinnalle tai kaulalle. Siinä me istumme hiljaisuudessa ja odotamme kun uusi päivä alkaa hiljalleen. Kohta ohi kulkee se neljäs, toivottaa hyvät huomenet ja kävelee ohitsemme ja hyppää suoraan kylmään meriveteen. Odota pappa, mekin tullaa aamu-uinnille! Vaatteet lentävät kalliolle ja pienet paljaat varpaat kipittävät rantaan.

Ihan pian, ihan pian on taas aika avata saari.

Sain Gauharin tytöiltä tämän ihanan pellavalaukun. Se on kuin tehty tavaroiden kuljettamiseen saaren ja kaupungin välille. Tai koko perheen rantakassiksi vaikkapa lomamatkalle mukaan. Meillä se on ollut myös saunakassina, siihen mahtuu hyvin juomat, pyyhkeet, nesessäärit ja koska meillä on uima-allas niin myös Purkan kellukkeet sun muut. Tiedättehän sen Ikean sinisen kassin joka on aika kamalan näköinen mutta ihan tajuttoman näppärä isojen tavaramäärien kuljettamiseen. No, tämä on kaunis ja pieneen tilaan käyttöjen välillä menevä versio siitä! Ihan täydellinen perhelaukku! Saareen se lähtee mukaan heti sille ensimmäiselle reissulle.

DSC_0288

Kohta päästään siis pakkailemaan saareen taas raitapaitoja ja kumisaappaita. 

DSC_0247

DSC_0217

Isoon pellavakassiin mahtuu kaikki tarpeellinen.

DSC_0230

DSC_0239

DSC_0250

DSC_0252

Kassia voi kantaa olalla pidemmistä kahvoista…

DSC_0262

DSC_0271

DSC_0280

…tai kädessä näistä vähän lyhyemmistä kahvoista.

DSC_0282

Sen saa suljettua vähän sumppumaisemmaksi naruilla, jolloin mm. tuuli ei nappaa veneessä laukun päältä kevyempiä vaatteita. Meidän mukanamme kulkee usein tällaisia söpöjä pikku salamatkustajia…

DSC_0285

DSC_0296

Kassi on itsessään todella kevyt ja menee pieneen tilaan, kuten lapsen kumisaappaseen. Tai kulkee mm. matkalaukussa rantalomalle koko perheen rantakassiksi.

DSC_0297

Every year at about this time I´m getting ants in my pants. When the spring comes the island season gets closer. I literally can not wait to be back in my happy place. I´m pretty sure that if the island was for a year round use I would not cherish it as much but I do miss it like a person I love. There is a longing not just for the place but also for who we are as a family when we get there. How everything slows down and there just seems to be more hours in a day. Well actually it seems there are less hours but they are longer. Time just slows down and I can feel a shift in the energy levels. I love my job and I also love city life but there is something to be said for days off started with a coffee on the cliffs in almost total silence looking out to the sea. The only sound being some waves slowly hitting the rocks and a lone seagull calling out for a friend. If you have never experienced Scandinavian archipelago I suggest you put it on your bucket list as it is quite unique really. This linen bag I got from Gauhar is absolutely perfect for hauling all we need for weekend trips to the island. It would also be great for a family beach day ( we have the sauna and swimming pool in our building and I kid you not, Bubble gum brings all her flotation aids & a beach ball !! and we still fit in our towels, drinks and shampoos etc. ) or you could even use it for grocery shopping.

So let my countdown for island living begin….

Lattemamma

yhteistyössä Gauharin kanssa

5 COMMENTS
|
7,363 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Getting closer and oh that bag! „
Johanna, on April 6, 2016

Heh, mökkeilyyn liittyvä roudaaminen ansaitsee kyllä ihan oman postauksen. Meillä on käytössä sinivalkoraudallinen Lexingtonin kassi, joka tunnetaan nimellä landekassi ja johon viikon kuluessa tungetaan kaikenlaista ja joka sitten viikonloppuna heitetään auton perään. Viime viikonloppuna tuon landekassin lisäksi mökiltä kaupunkiin matkasi myös kuusi (!!) Ikea-kassillista tavaraa… Olen seuraillut perjantaisin elämää kadullamme kaupungissa ja todennut että joka toisen auton tavaratilaan lastataan Ikea-kasseja. Ja sunnuntaisin niitä puretaan autoista. Tuo postauksen kassi näyttää hyvältä ja pieneen tilaan menevänä kätevältä, se voisi täydentää meidän landekassiamme…pitääpä harkita.

Sofia, on April 12, 2016

Johanna, meillä on myös semmoinen jättikokoinen raitakassi Lexingtonilta ( tosin sini-, puna- ja valkoraitainen 😉 ). Tämä on kyllä ihana kassi, huomattavasti pienempään tilaan menevä kuin Lexington ( joka sekin toki ihana). Ja tämä tulee varmasti otettua mukaan mm. rantalomalle ja kauppakassiksi toisin kuin se Lexington tai Ikea.

Johanna, on April 6, 2016

Ei sentään raudallinen kassi vaan raidallinen :-).

Carolina, on April 7, 2016

Meillä toimii ikean kassit ulkovaatteiden ja kenkien kuljetukseen, ruoat pakataan myös ikeakassin. Eivät ne kauniita ole mut kyllä niin näppäriä. Muut vatteet laiteaan kassiin tai rinkaan jonka saa vetoketjulla kiinni. Merellä kun laidan yli voi tulla vetta tai jos sade yllättä niin eivät ole kaikki vaihtovaatteet märkänä.
Oih meitä odottaa ensimmäinen mökille käynti viikon päästä.
Ihanaa päästä taas merelle ja pois kaupungista!
Jännää nähdä miten kevät och edennyt ulkosaaristossa, kuvien mukaan viimeviikolla oli vielä jäitä ja lunta meidän lahdessa.:)

Sofia, on April 12, 2016

Carolina, me avataan huomenna saari. Itse en vielä pääse mukaan mutta pian toivottavasti taas nähdään postiveneellä!

Leave a comment
name
email
url
message