Apr
18

Marie Puce and the dress we love

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

I have little fairies living in my home. They flutter around the apartment like butterflies, they gush at flowers and they sip lavender & camomile tea with honey.  They take little raspberries in their delicate hands and pop them in their mouths painting their lips bright pink with the berries as they go. So it´s only fitting they are dressed in little floral dresses that float around them like a dream when they swirl.

DSC_0621

DSC_0608

DSC_0622

DSC_0581

 

DSC_0609

DSC_0613

DSC_0576

DSC_0618

DSC_0544

This summers favourite dress comes from Marie Puce. It´s lightweight and pretty. The kind of dress every girl would want. The kind that looks just as pretty in bare feet or ballerina´s as it looks in sandals, Bensimons or even wellingtons for a rainy day. You already know I´m a big fan of this delightful French brand that is girly without being too princessy, chic without being too sweet and classic without being dated. Are you?

Lattemamma

This post is a blog collaboration with Marie Puce. I only share products and do collaborations with brands that I really love.

p.s. My mom got these gorgeous ballerinas for Cotton Candy from the Marie Puce boutique while she was in Paris. They would be perfect with the dress but unfortunately they are still a little too big on her…

DSC_0637

DSC_0628

8 COMMENTS
|
7,885 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Marie Puce and the dress we love „
Annika, on April 18, 2016

Tykkään tosi paljon Marie Pucen vaatteista. Laadukkaita, klassisia ja kauniita 🙂 Lisäbonuksena ainakin nettikaupasta tilatut vaatteet tuoksuvat ihanilta, en ole törmännyt tähän tuoksumarkkinointiin minkään muun lastenvaatemerkin kohdalla (paitsi Mayoralin omissa myymälöissä Espanjassa sitä harrastetaan myös). Saa ainakin minut liittämään muitakin positiivisia mielikuvia ko. brändiin. Tiedostan, etteivät ne välttämättä pidä paikkaansa, mutta teen sitä silti 😛

Sofia, on April 21, 2016

Annika, ne pikku asiat määrittää brändiä ja pitää asiakkaat innostuneina tuotteista. Myös Bonpointilla suihkautettiin ennen aina siihen kangaspussukkaan sitä heidän omaa tuoksuaan, mutta en muuten muista, että olisivat viimeaikoina enää tehneet sitä. Ehkäpä tuoksu myy muitenkin niin hyvin 😉

Pikku hiiri, on April 18, 2016

Ihana teksti & kaunis mekko <3
Minäkin löysin juuri suloisen kukkakuosisen haalarin tyttärelleni kesäksi.

Sofia, on April 21, 2016

Kiitos Pikku hiiri!

Helen, on April 19, 2016

It’s beautiful! I love the smocking and the print. A very pretty dress for summer indeed. I hadn’t heard of Marie Puce before reading of it on your blog as I know you have mentioned it in other posts so thank you for the inspiration. It’s always nice to have something a little bit special to wear that isn’t seen in all the high street shops. 🙂

Sofia, on April 21, 2016

Thank you Helen and I agree!

Niina, on April 19, 2016

Ihania keijukaisia! Tuo samainen mekko on minunkin suosikkini tästä mallistosta. En ole sitä vielä tilannut, koska arvon taas oikean koon kanssa (ja totta puhuen, meillä ei ihan hirveän suurta mekkovajetta taida olla muutenkaan 😉 ). Onko Hattaran mekko kahdeksan vuotiaan kokoa?

Sofia, on April 21, 2016

Kiitos Niina! 8-vuotiaan kokoa on :).

Leave a comment
name
email
url
message