Apr
27

Fancy pants ( and a discount code)

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Mikäs on sen ihanampaa kuin istahtaa hetkekesi kahvikupposen kanssa koneen äärelle ja tehdä lastenvaateostoksia? ( Tässä kohtaa kuvittelette itsenne tietenkin Pinterest henkisesti kauniisti järjestellyn kotitoimistopöydän äärelle, jossa kynät ovat siististi purkissa, pienessä lasissa on kimppu tuoreita kukkia ja latte on siinä lempimukissa. ) Ihaninta se on tietenkin silloin jos on löytänyt super kivan nettikaupan joka on täynnä ihania merkkejä! Hienohelma on juuri sellainen! Sieltä löytyy kaikkea ihanaa Ver De Terren ulkovaatteista Dollcaken tylliunelmiin ja suloisia Eurooppalaisia vaatemerkkejä ihan arkeenkin kuten Lili Gaufrette, Catimini ja Mayoral vain muutaman mainitakseni.

Screenshot 2016-04-19 09.55.22.png

Meidän tytöillä on tähän Lily Gaufretten huiviin kuuluvat pipot kevätpipoina. Pitäsiköhän hankkia yhteensopivat huivitkin?

Screenshot 2016-04-19 09.57.13.png

Ver de Terren välikausitakissa on rusetti selkäpuolella ja ihanan puhdas haalean vaaleanpunainen sävy.

Screenshot 2016-04-19 09.58.52.png

Suloisessa neulemekossa on kaulukset vain muotona mukana. Suostuisikohan kauluksia karttava Hattara tähän versioon minun lempi kauluksen muodostani? Pitkähihaiset neulemekot ovat ihan parhaita syksyllä ja talvella koulu tai esikouluvaatteena. Alle vaan aluspaita, pikkarit ja sukkikset.

Screenshot 2016-04-19 10.01.12

Dolly by le petit Tomin röyhelöhameissa kelpaa pyöriä. itse tykkään näistä yhdistettynä Converseihin ja rentoon t-paitaan.

Screenshot 2016-04-19 10.00.28

Ystäväni kehui nämä kengät maasta taivaaseen. Ovat kuulemma maailman pehmeimmät ballerinat ja halutessaan saa nuo nauhat takaa irti.

Screenshot 2016-04-19 09.59.56

Oi apua mikä ihana ihana mekko!

Screenshot 2016-04-19 09.58.03.png

Hauska sadetakki on nyt alennuksessa. Jos meillä olisi tarvetta ostaisin tämän ihanuuden.

Hienohelma on täynnä myös aivan ihania kesävaatteita, valitsin nyt näitä aika paljon sävyn perusteella kuviin. Myös poikien vaatteet ja paljon kirkkaitakin värejä on valikoimissa. Hienohelma on myös se nettikauppa jonka puoleen kannattaa kääntyä jos etsii suloista asua lasten vuosikuviin. Sieltä löytyy juuri sellaiset ihanat tyllihameet ja setit jotka sopivat hieman Amerikkalaistyylisiin kuvauksiin.

Koodilla lattemamma pääsee nyt loppukuun shoppailemaan -20% alennuksella ja alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista, joten maidonvaahdotin käyntiin, espresso valmistumaan ja klik.

Ja vaikka kesää kohti mennäänkin niin viimeisenä vinkkinä vielä, että Ver De Terren toppahaalarit ovat alessa todella hyvään hintaan ( ja alekoodilla niistä lähtee vielä lisää hintaa pois), joten jos sellaisesta haaveilee ensi talveksi niin nyt se kannattaa ostaa varastoon odottamaan. Niissähän ei mallit ole ainakaan meidän lastemme aikana muuttuneet ( onneksi), mutta hinnat ovat mielestäni kyllä joka vuosi olleet hieman kalliimmat.

Lattemamma

Tämä blogimerkintä on tehty yhteistyössä Hienohelman kanssa ja kuten aina muulloinkin, teen yhteistyötä vaan blogiini ja omaan makuuni sopivien kumppanien kanssa. Kuvat on lainattu Hienohelman sivuilta.

p.s. Minulla on joukko rakkaita ystäviä lukioajoilta ja jossain vaiheessa yhteistä taivaltamme kaikki saivat itseään kuvailevan etuliite ja pants lempinimen ( tämä oli siis jokin hupsu juuri ja juuri kaksikymppisten juttu). Yllättäen minä olin fancy pants. Eli vapaasti käännettynä juurikin hienohelma.

0 COMMENTS
|
6,823 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message