Oct
21

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Party planning

Täällä valmistaudutaan kummipojan ristiäisiin ja Purkan 5-vuotis kaverisynttäreille viikonlopuksi, eli juhlia ja vilskettäkin on tiedossa! Onko sinulla jotain erityisiä suunnitelmia?

syyslomacol

( vasemmalta oikealle ja ylhäältä alaspäin)

Yksisarvis- ja hattarjuhlien järjestely on vauhdissa ( sankarille löytyi sarvi ja pikku vieraille kotiin vietäväksi kaulakorut). Laduréelta löytyy ihania juttuja myös jemmaan ostettavaksi ja lahjaksi vietäväksi macaronsien lisäksi, kuten teetä ja pieniä suklaalevyjä. Bonpointin pussukassa oli pieni lahja ystävän vastasyntyneelle vauvalle. Vauvan sänky on Jacadin ja aivan täydellinen, siinä nukkuu uusi kummityttöni. Pieni suklaalevy on myös sisältä vaaleanpunaista suklaata. Meikkipöytä maanantaiaamuna ja uudet lempparimeikit joista ehkäpä jossain vaiheessa lisää blogissakin. Tyttöjen kanssa matkalla puistoon leikkimään upeana syyspäivänä. Purkka sai lahjaksi Bontonilta tuodut hirmuisen ihanat tekohampaat joista riitti naurua kerrakseen. Me taas veimme 2-vuotta täyttävälle pikku ystävälle pienen vahakangasessun, pupun muotoisen piparimuotin ja pikku kaulimen lahjaksi. Herkkuja ystävän luona, pirtelöä pitäsis tehdä useammin, se on niin helppoa ja niin hyvää. Syysloman kunniaksi vietimme tyttöjen kanssa vapaapäivän käymällä katsomassa 3D´nä Haikarat leffan ja kiertelimme vähän kaupoissakin, tässä yksi pikku ballerinan urasta haaveileva ja yksi rytmisen kilpavoimistelun aloittanut huokailevat alan liikkeen ikkunan takana.

Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,589 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message