Random

Ihanat ipanat podcast

Wecastin hurmaavat tytöt ovat aloittaneet muiden podcastejen joukossa Ihanat ipanat podcastin ja pyysivät minua juontamaan loppuvuodesta alkavaa Ihanat ipanat 2.0 podcastiä. Olin todella otettu ja pienen hetken mietinnän jälkeen lupauduin lähtemään tähän mukaan. Eli ” stay tuned” jos haluat kuulla minua äänessä oikeiden asiantuntijoiden kanssa.

Ihanat Ipanat kansikuva S1

Ihanat Ipanat on pienten lasten (0-3v) ja vanhempien asialla. Se on viikottainen kysymys-vastaus podcast, jossa keskitytään pienten lasten kanssa elämisen haasteisiin. Asiantuntijoina toimii Väestöliiton lastenpsykiatri ja asiantuntijalääkäri Raisa Cacciatore sekä perhesuhteiden asiantuntija Minna Oulasmaa, jotka laittavat kaiken osaamisensa peliin, jotta saamme teille faktaan, tutkimuksiin ja kokemukseen perustuvat vastaukset. Juontajana on super suloinen ystäväni Hanna Westerholm, kahden pienen pojan äiti ja podcastverkoston Wecastin perustajajäsen. Väestöliitto ja Libero toimivat podcastin yhteistyökumppaneina.

Itse aloitan siis Ihanat ipanat 2.0 podcastin jossa käsitellään vähän vanhempien lasten elämään ja perhe-elämään liittyviä kysymyksiä. Olisinkin todella kiitollinen jos haluat jättää asiantuntijoille nimettömänä kysymyksiä koskien noin 4-10- vuotiaita lapsia, että laittaisit ne ihanat ipanat sivulle. Mieluusti pikimmiten jotta pääsen suunnittelemaan omaa podcastiani tällä uuden innolla vaikkapa heti! Ja tietenkin pienempien lasten vanhemmat voivat jättää Hannalle kysymyksiä edelleen.

Ja käykää kuuntelemassa Hannaa, Minnaa ja Raisaa jo nyt täällä.

Kaikki kysymykset tullaan keräämään myös kategorioittain ihanatipanat.fi sivustolle.

Tervetuloa mukaan seuraamaan tätä projektia ja kiitos jo etukäteen kaikista kysymyksistä. Ne voivat olla juuri niitä “noloja” ja “tyhmiä” kysymyksiä joita ei meinaa kehdata esittää edes kavereille tai sitten jotain mikä painaa mieltä tai on saanut elämää suuremmat mittasuhteet juuri sinun kohdallasi. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita! Ja haluan vielä korostaa, että ne jätetään nimettöminä joten esimerkiksi minäkään en näe kuka niitä on lähettänyt.

Wecastillä on tulossa myös muita, varmasti todella kiinnostavia podcastejä, liittyen mm. tyyliin ( sekä miesten, että naisten), hyvinvointiin, harrastuksiin ( kuten autoiluun) ja ihmissuhteisiin. Tapasin eilen kickoff tilaisuudessa muita poddaajia ja uskon, että heillä on todella paljon sanottavaa, kepeämpää ja vähän painavampaakin asiaa. Valeäidin nauhoituksia voit jo käydä kuuntelemassa Acastissa.

Kivaa päivää!

Lattemamma

I´m starting a podcast at the end of this year and it is a question and answer type of podcast about children and family life. The name ( ihanat ipanat ) translates to something like ” charming offspring”. There is a website where one can leave questions anonymously  related to 5-10 year olds or anything to do with the family life from grandparents to ones spouse etc. I´m only hosting the show and there will be two professionals ( a children´s psychiatrist and a couples- & sexual therapist) answering everyones questions. The first episodes about children from 0-3 years, hosted by my lovely friend and a founding partner of Wecast, the company that produces this podcast among other super interesting ones in it´s podcast network, are already available. You can listen to all our podcasts on Acast.

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.