Good things for kids,  Shopping

Hummel

Tytöt saivat Nona K.lta ihanan yllätyksen, Hummelin sporttisia vaatteita. Nämä aiheuttivat ihan rehellisiä riemunkiljahduksia! Asuihin kuuluu legginsit, pitkähihaiset paidat ja vielä vetoketjulliset pusakat ( legginsejä ja paitaa en löytänyt nettikaupasta). Ihaninta tyttöjen mielestä oli tietenkin vesivärein maalatun näköinen kuosi ja paidassa oleva glitter lanka. Tässä asussa Hattara lähti reippaana tyttönä voimisteluleirillekin toissa viikonlopuksi. Toki minäkin pääsin mukaan leirille yöpymään ( meillä ollaan vielä vähän arkoja, mutta onneksi Kisakalliossa oli äidille ihanat lenkkimaastot ja kuntosali joten sporttiviikoloppu oli molemmille kiva kokemus).

DSC_0640

DSC_0604

DSC_0628

DSC_0603

DSC_0633

DSC_0678

Nämä legginsit ovat aivan ihanan pehmoista teknisen tuntuista materiaalia. Pusakka ja paita kruunasivat kokonaisuuden. Sävyt sopivat täydellisesti meille juuri hankittuihin lenkkareihinkin! Hummelilta on tulossa myös kevääksi todella kivan näköinen treenivaatemallisto. Juuri kun oli täällä blogissakin puhetta näistä sporttivaatteista lapsille ( joskus tuntuu, että lapsille kunnon treenivaatetta on vähän vaikeampikin löytää…) niin nyt niitä on sitten ainakin Nona K:ssa saatavilla. Pojille myös!

Nämä olivat nappivalinta tytöille. Kiitos Nona K.! Nettikauppa näytti näppärältä, mutta jos olet Helsingissä niin suosittelen lämpimästi visiittiä Nona K.n liikeeseen Töölöntorin laidalle. Olen nyt kuullut monelta ystävältäni, että täällä on kaupungin paras ja ystävällisin palvelu ( ja toki itsekin sen kokenut). Liikkessä on vaatteiden lisäksi myynnissä leluja ja pieniä askartelu yms. juttuja joten vaikkapa lahjat kaverisynttäreille saa napattua samalla mukaan.

Lattemamma

p.s. Meidän talvitoppahousumme tulee tänä vuonna myös Hummelilta. Jos sinäkin etsit hyviä tummansinisiä toppiksia niin tuolta samasta liikkeestä ne löytyy ja ovat kaiken lisäksi testivoittajat!

Tämä blogimerkintä on tehty yhteistyössä Nona K liikkeen kanssa. Kuten aina, esittelen blogissa vaan juttuja joista itse oikeasti pidämme ♥.

4 Comments

  • Niina

    Ostin meille (siis tytöille) keväällä ensimmäistä kertaa Hummelin vaatteita ja yllätyin kyllä positiivisesti. Koululaisilla alkaa pukeutuminen muuttua koko ajan vähän urheilullisempaan suuntaan, joten ihanaa että lapsillekin vaihtoehtoina on jotakin muutakin kuin mustia, isoilla logoilla varustettuja urheilulegginssejä. Ja onneksi meillä kelpuutetaan vielä myös esim. Jacadin collegepaitoja ja neuleita. Se tämän syksyn omenacollari on ollut varsinainen hitti. 🙂

  • Katariina

    Hei!

    Ihanat legginsit ja pusakat! Täytyypä katsoa tuo valikoima läpi!

    Hassua, olisikohan sama voimisteluleiri ollut meilläkin, jos siis Elisen leiri oli kyseessä, jos olisimme osallistuneet? Me emme työkiireiden takia päässeet ja meilläkään ei vielä yksin yöpyminen leirillä houkuta. Ensi kerralla sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.