Oct
23

Apples of my eye

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Every year I take pictures of the girls at the same spot with Fall apples. It´s fun to see them developing. This year we had the perfect outfits for the occasion from Jacadi as they have the apple motifs this year in their collection. 

We use these outfits in pre-school and school but they are also nice enough to be worn on more special occasions. Like next weekend when we are going to see the Pippi Longstockings children´s theatre. The girls will wear these there.

DSC_0160

DSC_0300

DSC_0257-2

DSC_0298-2

DSC_0286

DSC_0244-2

DSC_0279

DSC_0243

DSC_0295

DSC_0248

DSC_0136

The kilt skirt is very in right now. Also Bonpoint had one in their collection. With the kilt Bubble Gum is wearing these red stockings, this navy shirt with baby blue scalloped edge collars and this cardigan.

Cotton Candy is wearing this shirt and this awesome sweater with apples on it. It also looks great with jeans for school and is very comfortabe. And has a scalloped edge rim! Her stockings are these ( and the short culotte is from Zara).

The shirts with the pretty collars are my favourites. They make every outfit look a bit more pulled together ( we also have one in pink with white collars) when you can put the collars on top of a cardigan or a sweater but at the same time it´s very comfortable as it´s cotton jersey. A must buy that is!

Nämä Jacadin ihanuudet valitsimme tälle syksylle. Oletko jo tilannut jotain ihanaa www.jacadi.fi nettikaupasta? Toimiko postitus hyvin? Ystäväni tilasi tyttärilleen nämä aivan ihanat paidat ja nyt minunkin tekisi mieleni samoja. Ne ovat niin kauniit livenä!

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Have a good start for the week!

Lattemamma

5 COMMENTS
|
9,655 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Apples of my eye „
Täti Ruskea, on October 23, 2017

On kyllä todellakin kauniit vaatteet ja erittäin onnistuneesti keskenään yhteensopivat. Tämä kuvausidea on myös tosi kiva! Tilasin kesällä Jacadilta pojille shortseja ja yhden neuletakin kahdessa eri tilauksessa. Hyvin sujui postitus.

Sofia, on November 22, 2017

Kiitos kaikille kommenteista! <3

Niina, on October 24, 2017

Meiltä löytyy aikalailla samat setit tytöiltä. 🙂 Tilasin pari muutakin paitaa lisäksi ja nyt postitus on toiminut kyllä hyvin. Etelä-Ranskan lomalta ostettiin syksyn mallistosta vielä pyjamia ja pipoja ja kummipojalle 1-v. lahja. Jacadin poikien mallistokin on ihana. Mukavaa viikkoa!

Katja, on October 25, 2017

Olen yhden tilauksen tehnyt Tallinnan Jacadilta ja toimitus oli nopea, tein löytöjä kesäalesta. Löysin tytöilleni samanlaiset mekot. Täytyisikin ottaa valokuvat niissä. Tuo omenakuvausidea on ihana. Ja niin kauniit nuo vaatteet. Erityisesti pidän noista kauluksista. Yleensä rakastan shoppailua, mutta nyt olen niin väsynyt etten millään jaksaisi ostaa talvikamppeita. Kaikki kenkiä myöten jääneet pieniksi viime talvesta kummallakin tytöllä. Taidankin hakea inspiraatiota täältä blogin vanhoista talvivaatepostauksista 🙂

Tuplamamma, on October 26, 2017

Todella kauniit vaatteet! Rakastan sini-puna yhdistelmää myös pojilla. Kävin kesällä tekemässä löytöjä Tallinnan Jacadissa ja viime aikoina on muutenkin shoppailtu pojille vaikka mitä… Mutta kun jotain tarvitaan, kokeilen ehdottomasti Jacadin nettikauppaa.

Leave a comment
name
email
url
message