Oct
20

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Toivottelen sinulle hyvää viikonloppua. Illalla on ohjelmassa Myrskyluodon Maija-näytelmä ja illallinen ystäväni syntymäpäivän kunniaksi. Olemme joskus lukiossa esittäneet samaa näytelmää synttärisankarin kanssa. Sunnuntaina pääsemme sitten juhlistamaan kummityttäreni yksivuotisjuhlia. Eli viikonloppu täynnä juhlaa!

Tässä vielä muutama kuva kuluneelta viikolta puhelimen kamerasta…

PicMonkey Collage-16

Roosa nauha vadelmat pääsivät aamupuuron päälle. Uusi porter ja uusi välipalapatukka sävy sävyyn. Synttäriaamiaiselle tein pienen kakun joka syötiinkin lopulta vasta iltateellä. Siitä tuli suloinen. Hattaran uudet Condorin nalle-polvisukat löytyivät Youngest Fashionistä. Purkka harjoittelee kirjoittamista. Kun isosisko lähti Ateneumiin katsomaan Ankkanäyttelyä hän halusi jäädä kotiin kirjoittamaan kalenteriin ja juomaan kaakaota. Pieni herkkulahja ystävälle. Tuhkimon kurpitsat kauniissa sävyissä. Tytöt karkkikaupassa lahjaostoksilla. Pumpkin pie popparia leffailtaan , New Yorkista, mistäs muualtakaan. Tytöt kaupungilla shoppailemassa sadepäivänä. Itsetehtyä marenkia. Purkka nosti jalat mamman syliin kun pelasimme Princess snäppiä siskon ollessa balettitunnilla ( heppasukat ovat Falken). Yöpöydällä palava kynttilä luo ihanaa tunnelmaa sadepäivään. Asu erityisen klassisissa sävyissä. Siniset farkut, tummansiniset mokkasaappaat, valkoinen paitis ja kermanvärinen takki. Lisätään vielä konjakin ruskea laukku ja Herméksen oranssi kello niin kokonaisuus on melko ajaton. Lempi rentoutumispaikassa vaahdon keskellä lämpimässä. Kalligrafia kurssilla viettämässä viime perjantaita. Oli todella mielenkiintoista!

Toivottavasti sinun viikonlopustasi tulee mahtava!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,512 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message