Oct
30

Winter pants

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Nyt alkaa talvivaatekelit täällä Helsingissäkin olla käsillä. Purkalla on tänä talvena Hummelin toppahousut. Tummansiniset, paljon heijastimia ja joka sään kestävät. Täydelliset siis loskaiseen tai lumiseen ja melko varmasti pimeään talveen pohjolassa. Nämä ovat Hummelin ja omamme saimme Nona K.sta. Housut voittivat tänä vuonna Pohjoismaisen best in test- palkinnon kestävyydestä joten niillä pärjätään varmasti! Nyt kun katson kuvia niin huomaan, että meidän olisi ehkä ollut hyvä ottaa kokoa isommat housut lahkeen pituuden puolesta. Purkka on tehnyt viime aikoina aivan valtavia kasvuspurtteja ja meillä ei karderoobi meinaa pysyä perässä. Välillä tuntuu, että mekko joka oli vielä muutama viikko sitten ok onkin aivan toivottoman lyhythelmainen ihan yhtäkkiä. Mutta nämä housut eivät kyllä purista mistään ja ovat kuulemma tosi mukavat päällä. Tähän Hummelin settiin kuuluisi myös magean vaaleanpunainen toppatakki. Meillä on viime vuotinen Ver de Terren takki käytössä kun se oli edelleen hyvän kokoinen. Hattara sai uuden takin viime vuoden alesta ja siihen hankimme harmaat housut koska ne sopivat sävyltään takkiin paremmin. Palaan vielä muiden talvivaatteiden osalta myöhemmin uudestaan.

The weekend before last was gorgeous and we were playing in the park for a long time. I took some photos of our new winter pants. The ones we chose for Bubble Gum are very dark navy blue with plenty of reflectors. They are from Hummel and we got ours from Nona K

DSC_0654-2

DSC_0705-2-2

DSC_0683

DSC_0715-2

DSC_0613

DSC_0599

DSC_0719

DSC_0609

DSC_0716

DSC_0649-2

 

Have a great week!

Hyvää alkavaa viikkoa!

Lattemamma

p.s. Missä vaiheessa te siirrytte talvivaatteisiin? Meillä aina pohditaan samaa, että kuinka aikaisin ne kannattaa ottaa käyttöön kun tietää, että ilmat vielä reippasti kylmenevät. Mutta toisaalta alkaa jo olla niin viileä, ettei välikausivaatteetkaan meinaa riittää. Purkalla on käytössä välikausihaalari johon saa kiinnitettyä fleecevuoren joten sillä pärjää hyvin, mutta koululaisella on sitten hyppäys kevyttoppiksesta untsikkaan.

Tämä blogimerkintä on tehty yhteistyössä Nona K.n kanssa.

2 COMMENTS
|
4,996 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Winter pants „
Täti Ruskea, on October 30, 2017

Hyvännäköiset ja -kuuloiset housut! Juuri käytin koko sunnuntain (enkä edes saanut valmiiksi) poikien ulko- ja sisävaatteiden vaihtourakkaan. Sisävaatteista pienet pois ja seuraavia kokoja tilalle, ulkovaatteista syksy pois ja talvi tilalle. Päiväkoti-ikäiset käyttävät meillä joko fleecevuorillista haalaria tai sitten veljensä vanhaa haalaria, joka ei enää käy ykköshaalariksi kovilla pakkasilla. Tokaluokkalaiselle laitoin ensin Popin kuoritakkiin kiinni windfleecetakin, muttei oikein tykkää käyttää takkia niin. Vaihdettiin sitten takki toppatakiksi, mutta housuina käyttää joko POPin välikausihousujaan tai veljensä vanhoja toppahousuja, joista ei myöskään enää ole koville pakkasille.

Sofia, on November 22, 2017

Täti Ruskea teillä on tuo homma selvästi hanskassa!

Leave a comment
name
email
url
message