Dec
7

Kirsikat kalenterissa

by Sofia   -   in Good things for kids  Interior design

Tämän vuoden kalenteri on ripustettu vihdoin ( muutaman päivän myöhässä). En täytä sitä koskaan kerralla valmiiksi  jotteivat pienet uteliaat sormet kävisi heti kurkkimassa sisältöä ja jotta se ei putoaisi pienten aarteiden painosta. Tältä kalenteri ja sen sisältö näyttävät tänä vuonna. Se sisältää suurimmaksi osaksi siis tänäkin vuonna viestejä joissa luvataan kivaa yhdessä puuhastelua, mutta myös pikkuisia herkkuja ja pari Pariisista osettua lahjaa. Bonpointin pelikortit, tämän Pariisin kartan ja pienen vanhanaikaisen soittorasian jonka löysin Île Saint-Louisilta pikkuruisesta puodista. Soittorasian sävelenä on  “kulkuset” kappale, jota Purkka soittelee tällä hetkellä pianotunnilla, joten se on ihan täydellinen. Kirsikan muotoiset minitikkarit löysin Bontonilta.

DSC_0042

DSC_0028

DSC_0065-2

DSC_0038

DSC_0056-2

DSC_0035

DSC_0072

DSC_0055-2

DSC_0030

DSC_0036

DSC_0074-2

DSC_0067-3

 

Sellaisia pikku juttuja meidän kalenterissamme tänä vuonna.

Tänään alkaa Satamakatu 5:ssä tunnelmallinen pieni joulupuoti. Ehkä näemme siellä?

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,890 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message