Good things for kids,  Shopping

For the little fellas

I obviously often shop with my eyes open for cute things for girls but this American brand has great looking clothes for boys so I thought I would go away from my comfort zone and share some with you. Often brands have cuter clothes for girls than boys but with Janie and Jack I think the boys cloths are actually better.

Mitäs tykkäätte näistä Janie and Jackin poikien vaatteista?  En toki ole mikään poikien vaatteiden asiantuntija, mutta mielestäni nämä ovat suloisia ainakin niille vähän nuoremmille pikku herrasmiehille. Useilla merkeillä tyttäjen vaatteet ovat ihanampia, mutta tällä kertaa olen kyllä sitä mieltä, että poikien valikoima on parempi.

JJ_COLLECTION_TheClassicsShop_ContentSquare

70114337

 

70114317

70114342

70114367

012918_KB_Easter1_ContentSquare

70114369

70114501

70114511

021218_HP_2Across_BoyAcc

Wouldn´t these make for great outfits for boys? Janie And Jack like many other brands has outfits put together so it makes the shopping easier. You can find all of these and much more here.  You can find the girls outfit shop here, but for once, as said, I like the boys better. The size go from 3 months to 12 years depending on a style. And if you are looking for those classic little boys hats & caps and other accessories you can find them right here.

Have a great week ahead!

Minulla on hieman ongelmia kuvienkäsittelyohjelman kanssa, tarkoitus olisi kyllä tehdä vielä juttua mm. American Girlistä reissusta. Toivottavasti saan homman pian fiksattua, nimittäin perjantain onnen aiheetkin jäivät sen takia julkaisematta. Mukavaa maanantaita!

Lattemamma

All photos from Janie And Jack.

 

3 Comments

  • Karkki

    Kyllä pidin kovasti ja osin nuo varmaan myös miellyttäisivät lasta. Lapsi tosin on nykyään huimassa 8-v iässä hyvinkin tarkka mitä päälleen pistää. Voin kertoa, että oli mukavaa etsiä herran tyyliin sopivaa lasketteluasua. Itseäni miellytti perus raitapaidat ja polot sekä osa neuleista. Osa vaatteista tosin oli hieman liian “merihenkisiä” minun makuuni mutta paljon myös riippuu miten noita yhdistelee. Pitää varmaan tehdä testitilaus pääsiäis-dinneriä silmällä pitäen 😉

    Kiitos vinkistä ja ihanaa alkavaa viikkoa!

  • Täti Ruskea

    Kiitos postauksesta ja uusista vinkeistä! Mun suosikkiasut noista on kuva 3,kuva 6 ja kuva 9. Lähes samanlaiset hatut kuin alimmassa kuvassa, löysin pari vuotta sitten KappAhlin Hamptons-mallistosta. Siinä on muuten myös vinkki vähän edullisemmasta mallistosta, jonka laatu on kuitenkin ihan passeli, samoin tyyli. Itse olen löytänyt niitä vaatteita paljon hyvillä ale-prosenteilla, jolloin esim.chinoshortseille on jäänyt hintaa n.6€. Tuosta mallistosta on lisäksi löytynyt koot vauvasta vaariin, joten sopii erityisen hyvin meidän perheelle. Jotenkin näistä kuvista tuli mieleen juuri se tyyli 😉 Ehdottomasti siis kurkkaan Janie&Jackin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.