Sep
7

On my wish list

by Sofia   -   in Shopping

Voi miten ihanan laukun löysinkään itselleni. Siis haaveiden listalle odottamaan tarvetta uudelle laukulle. Kultaiset nimikirjaimet viimeistelisivät tämän ihanuuden joka sopisi loistavasti käsipuoleeni kun lähden kaupungille. Eikö vain? Hankitko vain merkkilaukkuja vai valitsetko asusteet ennemmin ulkonäön perusteella? Sen mukaan mikä sopii omaan tyyliisi parhaiten.

I really don´t need a new bag, but when do we really? I fell in love with this one and it would look so good with my initials embossed in gold lettering. Don´t we agree it´s very me?

111-1200x1528

112

Now you can invite me out to lunch!

Have a lovely day,

Lattemamma

4 COMMENTS
|
2,329 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ On my wish list „
Tähtipoikien talossa, on September 7, 2020

Suloinen! Mulla menee laukkuvalinnat tyyli- ja värimaailman mukaan sekä tietty käyttötarkoituksen. Olenkin tässä viime aikoina tehnyt muutaman laukkuaiheisen postauksen blogiini. Tykästyin muutama vuosi sitten Balmuirin nuden värisiin laukkuihin ja sopivan tarjouksen osuessa kohdalle maltoin lopulta ostaa laukun ja myohemmin täydentää “sarjaa”. Muutama muu laukku on vielä haavelistalla. Ennen käytin paljon Marimekkoa, mutta nyt lähinnä nahkalaukkuja. Nuorempana laukkuja oli enemmän ns.”joka lähtöön” eli enemmän ja monissa väreissä ja koissa.

Sofia, on September 16, 2020

Tähtipoikien talossa, tarkoitus ja väri täälläkin sanelevat laukun hankintaa usein. Mutta ennen kaikkea ihastus! Todella todella harvoin hankin mitään mihin kyllästyisin tai mikä ns. eläisi aikansa ohi. Yleensä ihastun suht klassisiin malleihin, materiaaleihin ja sävyihin.

Katja, on September 9, 2020

Ihana laukku. Itse olen käsilaukkuhulluksikin nimetty ja omistan ihan liian monta laukkua joidenkin mielestä. Ystäväni usein lainaavatkin minulta laukkuja juhliin, koska varastoistani löytyy laukkuja niin montaa eri kokoa, mallia ja väriä. Mulberry ja Longchamp ovat suosikkimerkkejäni.

Sofia, on September 16, 2020

Kiitos Katja ja tämän todella haavelistalla.

Leave a comment
name
email
url
message