Sep
4

Ihanaa viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Onko sinulla viikonlopuksi jotain suunnitelmia? Meillä on saaressa ( taas) rakennusprojekti käynnissä, jonka etenemistä herra Espresso lähtee valvomaan. Tytöt taas ovat menossa lauantaina yökylään kavereille joten, emme voi lähteä mukaan saareen. Näyttää siis siltä, että minulla on lauantaina tiedossa harvinainen ilta ihan vain itsekseni. Mitäköhän kivaa sitä keksisi!

Minulta suositus sinulle, jos et jo ole katsonut sitä, on Murha Sandhamnissa joka näkyy Yle Areenassa. Tämä Ruotsalainen sarja on mielestäni hyvä ja maisemat Tukholman edustan saaristossa ovat niin upeat. Olen itsekin käynyt veneillen Sandhmanissa ja satama-alue pienine punaisine taloineen on todella idyllinen.

Tervetuloa myös seuraamaan minua lattemamman instagramiin jos et jo ole siellä. Blogini tili on avoin sinua varten.

2

1

4

5

6

3

 

Toivon viikonloppuusi paljon iloa ja ihania hetkiä! Lupasin viedä tytöt originelleille Pumpkin Spice Latteille koulun jälkeen ja luulenpa, että haemme tänään valmista ruokaa mukaan Herkusta. Ajattelimme maistaa Tomi Björckin satay kanaa. Vaivaton perjantai tyttöjen kanssa siis edessä. Olisikohan sinulla suositella meille jotain kivaa leffaa jonka voisimme vuokrata Apple TV´stä tai katsoa jostain suoratoistopalvelusta? Tytöt ovat nyt kolmannella ja viidennellä luokalla joten sen en tarvitse olla välttämättä ihan lasten elokuva.

Nyt juon rauhassa kahvikupposen ja sitten lenkille vesisateeseen…

Lattemamma

p.s. Kuvissa yksi upeista kesäkuun synttärikimpuistani. Kuvasin niistä jokaisen muistoksi!

0 COMMENTS
|
2,211 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message