Sep
16

Williams-Sonoma fold

by Sofia   -   in DIY projects

Most of our kitchen towels are from Williams-Sonoma. I love how they come folded and years ago started folding mine in the same way. You probably also fold yours just like me but in case you don´t I thought I would share it because it makes the kitchen towel piles look so nice and neat. The little things you know.

Miten sinä viikkaat keittiöpyyhkeet? Itse tykästyin tähän Williams-Sonomalta ostetusita pyyhkeistä nappaamaani viikkaustyyliin. Pinoista tulee siistit ja tasaiset, eivätkä ne ole kovin syvät. Toki jos haluaa vähän syvempiä pinoja niin silloin kolmeen jaettu pyyhe kannattaa vain viikata keskeltä kahtia. Minulla on siistimmät keittiöpyyhkeet jääkaapin päällä olevalla hyllyllä ja jo vähän tahroja saaneet olen viikannut samalla tavalla siivouskaappiin josta niitä voi ottaa käyttöön joko siivousta varten tai jos tiedämme, etä jostain asiasta jää varmasti tahra niin voi hyvin käyttää jo ennestään ei niin hväkuntoista pyyhettä. Keittiöpyyhkeet paranevat toiminnallisesti mielestäni ajan ja pesujen myötä joten niillä on usein myös hyvä mm. kuivata lasiesineitä. Ostin kyllä itseasiassa talvella tukusta lasien kuivaukseen tarkoitetun pyyhkeen ja se on erinomainen.

4

1

3

1. Fold your towel in three length wise.

8

10

7

2. Fold both edges to meet in the middle of your towel.

11

6

3. Fold the towel in half.

12

13

14

16

Easy peasy lemon squeasy.

I hope you enjoy this little tutorial! My dish cloths I fold in three lengthwise as well but then just fold that in half.

Have a lovely day!

Oletko muuten jo katsonut The Home Editin jaksoja Netflixistä? Järjestyksessä olevat tavarat ja paikat tekevät minut jotenkin hirmu onnelliseksi joten ohjelman katsominen on ihanan rentouttavaa.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

 

 

8 COMMENTS
|
27,576 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Williams-Sonoma fold „
Susanna, on September 16, 2020

Äiti opetti minut jo pienenä taittelemaan kaikkinpyyhkeet ja myös tyynyliinat juurikin näin. Pinot ovat ihanan siistejä ja pyyhkeet helppoa ripistaa 🙂

Susanna, on September 16, 2020

*kaikki pyyhkeet
* ripustaa
🙂

Sofia, on September 17, 2020

Susanna, your mama thought you well!

marttta, on September 18, 2020

Sama täällä, tämä tapa jo äidiltäni opittuna. Tyynyliinat vain sillä erotuksella että jäävät “pidemmiksi”ja näin sopivat kaappiin kauniisti. Meillä myös silitetään keittiöpyyhkeetkin joten pinot ovat myös “litteitä” 🙂

Sofia, on September 21, 2020

Sama marttta, meillä myös tyynyliinat vähän vähemmillä taitteilla ja itseasiassa myös silitän keittiöpyyhkeet. Ehkäpä nuo ovat sen verran paksumpaa materiaalia, etteivät näytä pinot kovin litteiltä.

marttta, on September 23, 2020

Totta, nuo ovat paksumpaa materiaalia. On kyllä todella harmi kun ei
W&S tuotteita saa tilattua, tai edes “netti-ikkuna-shoppailla” kun heidän verkkosivut ei Suomessa toimi. Olen pyyhkeiden lisäksi addiktoitunut heidän elintarvikkeisiin 😀 Niitä pitää hamstrata Amerikan matkoilta, mutta niitä ei nyt valiitsevan tilanteen vuoksi ole näköpiirissä.

Ita, on October 18, 2020

❤️

Sofia, on October 22, 2020

<3 Ita

Leave a comment
name
email
url
message