DIY projects

Williams-Sonoma fold

Most of our kitchen towels are from Williams-Sonoma. I love how they come folded and years ago started folding mine in the same way. You probably also fold yours just like me but in case you don´t I thought I would share it because it makes the kitchen towel piles look so nice and neat. The little things you know.

Miten sinä viikkaat keittiöpyyhkeet? Itse tykästyin tähän Williams-Sonomalta ostetusita pyyhkeistä nappaamaani viikkaustyyliin. Pinoista tulee siistit ja tasaiset, eivätkä ne ole kovin syvät. Toki jos haluaa vähän syvempiä pinoja niin silloin kolmeen jaettu pyyhe kannattaa vain viikata keskeltä kahtia. Minulla on siistimmät keittiöpyyhkeet jääkaapin päällä olevalla hyllyllä ja jo vähän tahroja saaneet olen viikannut samalla tavalla siivouskaappiin josta niitä voi ottaa käyttöön joko siivousta varten tai jos tiedämme, etä jostain asiasta jää varmasti tahra niin voi hyvin käyttää jo ennestään ei niin hväkuntoista pyyhettä. Keittiöpyyhkeet paranevat toiminnallisesti mielestäni ajan ja pesujen myötä joten niillä on usein myös hyvä mm. kuivata lasiesineitä. Ostin kyllä itseasiassa talvella tukusta lasien kuivaukseen tarkoitetun pyyhkeen ja se on erinomainen.

4

1

3

1. Fold your towel in three length wise.

8

10

7

2. Fold both edges to meet in the middle of your towel.

11

6

3. Fold the towel in half.

12

13

14

16

Easy peasy lemon squeasy.

I hope you enjoy this little tutorial! My dish cloths I fold in three lengthwise as well but then just fold that in half.

Have a lovely day!

Oletko muuten jo katsonut The Home Editin jaksoja Netflixistä? Järjestyksessä olevat tavarat ja paikat tekevät minut jotenkin hirmu onnelliseksi joten ohjelman katsominen on ihanan rentouttavaa.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

 

 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.