Nov
9

Isänpäiväkortteja

by Sofia   -   in DIY projects

Sunnuntaina juhlitaan taas maailman parhaita isiä. Löysin muutamia hauskoja ideoita isänpäiväkortteihin. Meillä mennään varmaan näiden vähän pienempien taidoilla (lue; sotketaan sormiväreillä tms.), mutta jos teidän kotoa löytyy vähän isompia lapsia (tai askartelutaitoisia mammoja) niin tässä vähän inspiraatiota.

Martha Stewartin ohjein syntyy hauska paitakortti.

Folded-Shirt Card

kuva myös Martha Stewartin sivulta

Tai oliko joku antamassa isälle taskuliinan lahjaksi?

Kortin kuva ja ohjeet myös täältä.

Tämä kortti ja idea olisi toteutuskelpoinen vähän pienempienkin lasten kanssa. Mielestäni ajatus on suloinen. Jotain yhteistä tekemistä ja yhteistä aikaa ihan vaikka vaan isin kanssa, lahjan saaja ei voi pettyä. “Lippujenhan” ei tarvitse edes olla mihinkään maksulliseen tapahtumaan, kuten jääkiekko-otteluun, vaan isin voi kutsua itsetehtyyn nukketeatteriin, rakentamaan maailman mahtavin lumilinna heti kun säät sallii tai vaikkapa taidegalleriaan johonkin molempia kiinnostavaan näyttelyyn.

Miten teillä aiotaan viettää isänpäivää? Saako iskä aamiaisen sänkyyn, nukkua niin pitkään kuin huvittaa tai lempiruokaansa illalliseksi?

Mukavaa viikonloppua ja hauskoja askarteluhetkiä!

Lattemamma

 

 

0 COMMENTS
|
44,481 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message