Nov
16

Bonpoint

by Sofia   -   in Shopping

Lattemamman suuri heikkous, Bonpoint. Ihana yhdistelmä klassisia Peter Pan-kauluksia (pyöristetty on ehkä oikea sana), Libertyn pikkukukallisia kankaita, kashmiria ja pieniä nahkakenkiä. Kaikki tämä minikoossa, oh la la. Bonpoint on lastenvaatekauppojen suklaacroisantti, café au lait sekä kaikki maailman kermanvalkoiset ja vaaleanpunaiset macaronsit yhdessä ihanassa paketissa.

Bonpointin ostokset pakataan ensin suloisiin pieniin kangaspussukoihin ja sitten  kauniisiin vaaleanpunaisiin ja vaaleanvihreisiin paperikasseihin. Bonpointin tunnistaa suloisesta kirsikkalogosta. Boinpointilla on myös kauniisti pakattuja tuoksukynttilöitä, tuoksuja ja muutama ihonhoitotuote.

Kuva täältä. Vauvan asu Bonpoint, vanhempaa mallistoa.

Bonpointia voi tilata netistä Suomeen, mutta liikkeet ovat niin ihania, erityisesti lippulaiva Luxembourgin puiston kupeessa Pariisissa, että suosittelen visiittiä. Jos siis satut Pariisiin niin kannattaa harkita  käyntiä kuudennessa kaupunginosassa  (osoitteessa Paris: 6, rue de Tournon) . Kyseisen Bonpointin alakerrassa toimii myös suloinen kahvila josta saa yksinkertaisia lounaita ja makeita herkkuja. Bonpointin nettisivutkin ovat kyllä kurkkaamisen arvoiset.

Pikkutytön asun kuva täältä.  Taaperon asun kuva täältä. Asut ovat vanhempaa Bonpointin mallistoa.

 

Neiti Hattara Bonpointin neuletakissa. (paitapusero Zara, hame & sukkahousut Jacadi)

Lattemamma

p.s. Zaran lasten (ainakin pienten ja isompienkin tyttöjen)  syksy-talvi 2012 mallisto oli mielestäni hyvin Bonpoint– henkinen. Mallistossa oli mm. suloisia paitiksia, villakangastakkeja ja samettishortseja jotka toivat mieleeni Bonpointin. Tervetuloa vielä myöhemmin tänään kurkkaamaan aiheesta lisää!

 

0 COMMENTS
|
10,131 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message