Nov
16

Zara Kids

by Sofia   -   in Random  Shopping

Aamulla kun kirjoittelin Bonpointista, mainitsin, että Zaralla on tänä vuonna ainakin minun makuuni erityisen ihana lastenvaatemallisto. Kokosin tähän muutaman asun Bonpoint-hengessä. Kaikki mallit ovat pikkutyttöjen mallistosta, koska pikkuiset tyttöjen vaatteet ovat minulle heikko kohta, mutta myös isommille tytöille ja pojille on mallistossa kauniita asuja.

 

 (Yllä olevat tuotekuvat Zara)

Toivotan sinulle erinomaista viikonloppua! Itselläni on toiveena nukkua hyvin, tavata tyttökavereita kaupungilla aamukahvien äärellä ja ehkäpä iltasella voisi laittaa takkaan tulen ja paahtaa vaahtokarkkeja. Mmmm…

Lattemamma

p.s. Tein syksyllä isovanhemmille tämän kortin tytöistä, molempien asut ovat kyseisestä Zaran mallistosta

Lasten kanssa kuvatessa…

1 COMMENTS
|
9,257 VIEWS
|
Partager sur Facebook
1 comment on “ Zara Kids „
Julia, on November 16, 2012

Kerrassaan somia vaatteita ja ihania värejä! Kiitos vinkistä!

Leave a comment
name
email
url
message