Nov
19

Mukavaa maanantaita

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu. Lauantaina kävimme neiti Hattaran ja muutaman tyttökaverin kanssa Little Copenhagenin uuden liiketilan avajaisissa ja aamulattella. Kirjoittelen tällä viikolla juttua tuosta ihanasta liikkeestä.

Suloiset vauvantöppöset ja ihanat kudotut peitteet Little Copenhagen

Neiti Hattara ja hopeatee Petris Chocolate Roomissa Museokadulla.

Saatoimme ihan vähän maistaa pinkkiä macaronia myös…

… aika vaikeahan noita on vastustaa.

Sitten törmäsin näihin värjättyihin valkosuklaanappeihin…

… ja koska olin juuri kiinnittänyt Pinterestissä ihanan kuvan herkkukollaasiini kokeiltavien listalle ja mielessä oli ollut myös vaahtokarkit niin päätyivät mansikka-valkosuklaanapit tällaisiin tikkuihin. Ohje ja lisää kuvia myös tällä viikolla.

Joskus on ihana käydä isomman tytön kanssa ihan kahdestaan asioilla tai tehdä jotain kivaa yhdessä. Ihan kohta kolmevuotiaasta on jo mammalle ihan oikeaa seuraa.

Sunnuntaina päätimme uhmata viileää merituulta ja harmaata taivasta. Piristimme ilmaa riemunkiljahduksilla puistossa jossa tapasimme kavereita ja keinuimme hurjasti uhkaavia pilviä kohti. Kotimatkalla piti napata Tehtaankadun Laivurin Valinnasta Chef & Sommelierin rosmariiniruisleipä välipalaksi. Päälle pelkkää voita, ei toivoakaan, että leivästä olisi ehtinyt napata yhtään kuvaa. Eipä sillä, ehkäpä tuore ruisleipä maistuu paremmalta kuin näyttäisi kuvissa. Suosittelen lämpimästi!

Neiti Purkka on suojautunut hyvin merituulta vastaan.

 

Toivotan sinulle hyvää alkavaa viikkoa,

Lattemamma

0 COMMENTS
|
8,139 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message