Nov
20

Lattemamman Helsinki: Little Copenhagen

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

 

Viime Lauantaina kävimme ystävien kanssa piipahtamassa Little Copenhagenin avajaisissa. Liike on muuttanut Museokadulla isompiin tiloihin. Little Copenhagen on raikkaan vaalea ja kepeän värikäs skandinaavinen lastenkauppa. Heillä on myynnissä oman vaatemallistonsa lisäksi muutama muu merkki ( mm. Beibamboo, Wheat ja Joules), kenkiä, valikoituja leluja ja lasten asusteita. Liikkeessä on myös laaja ja laadukas second hand osasto. Kaikki valikoiman tuotemerkit ja lisää tietoa oman malliston suunnitteluperiaatteista voit lukea Little Copenhagenin sivuilta.

Suloisia kudottuja torkkupeittoja, lettineulepipoja ja herkulliset jouluikkunat.

Mitenkäs kuvaan sattuikin secondhand- puolelta pienet vaaleanpunaiset tossut, vauvojen pyyhkeet erivärisin kanttauksin, lisää herkullisia yksityiskohtia jouluikkunasta.

Avajaisissa lapset saivat askarrella jouluikkunaan lumihiutaleita, Hattaran taidonnäyte ja suloinen pupu joka kurkki ikkunasta.

Beibamboon Estellelle suunnittelema Limited edition Princess Collection. Suomalainen Beibamboo on voittanut vuoden 2012 design deed of the year palkinnon. Pikkuisten bodyt, myssyt yms. on valmistettu puuvillan ja bambun superpehmeästä sekoitteesta ja kaikki kokomerkinnät ja pesuohjelaput ovat asujen päällä jotta hiertäviä saumoja tai lappuja ei ole vauvan ihoa vasten lainkaan. Heillä on myös keskosten kokoja ja asuissa on otettu huomioon keskosten sairaalahoito. Kannattaa ehdottomasti katsoa lisää Beibamboon omilta sivuilta. Ja näitä vaatteita voi ostamisen lisäksi myös vuokrata!

Valmiiden mallistojen lisäksi Little Copenhagen tekee myös tiettyjä vaatteita tilauksesta. Esimerkiksi maailma helpoin suklaakakku-jutussa nähdyt kokkihatut ovat Little Copenhagenin. Hatut saa nimikoituna valitsemallaan värillä ja (nimikoituja) essujakin on pikkuisille. Erinomainen joululahjaidea pikku leipurille tai innokkaalle minikokille. Olen myös tilannut heiltä ihanan pehmeät puuvillaiset lasten pyjama-/olohousut. Näitä housuja oli nyt mallistossa myös lämpimästä flanellista.

Neiti Hattara viilettää näissä kuvissa alkusyksystä Little Copenhagenin olohousuissa. Housut tilattiin pari kokoa liian isoina koska ne olivat mielestäni kivat myös lahkeista käärittyinä ja vyötäröllä on napein kiristettävä kuminauha sisäpuolella.

Jos matka vie Töölöön suosittelen ehdottomasti käymään täällä (tämän takia kannatta lähteä vaikka muuten ei veisikään). Museokadulta löytyy muutama muukin lattemamman suosikkikohde, kuten ruokakauppa Anton & Anton ja aivan ihana suklaapuoti Petris Chocolate Room.

Lattemamma

p.s. Liikkeessä oli niin paljon kaikkea kivaa katseltavaa, että laajemmat kuvakulmat jäivät nyt yksityiskohtien varjoon.

0 COMMENTS
|
10,542 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message