Nov
23

Cyrillus

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Onko Ranskalainen merkki Cyrillus ennestään tuttu? Löysin tällaisia suloisuuksia lapsille heidän valikoimistaan. Tällä kertaa keräsin kuviin myös ihania poikien juttuja!

Pienen pienille pojille

Ja pikkuisille tytöille

Vähän isommille lapsille

Ja suloisia sisustusjuttuja

En ole aiemmin tilannut mitään Cyrillukselta, mutta aion tehdä visiitin heidän liikkeeseensä jouluostosreissulla Pariisissa. Ainakin kuvissa tuotteet näyttävät suloisilta, eivätkä hinnat ole päätä huimaavat. Myös suosikkini, Libertyn pikkukukalliset kankaat, ovat mallistossa mukana. Aivan erityisesti ihastuin suloisiin vauvojen sisustusjuttujen kuviin. Jos Cyrillus on jo tuttu merkki, niin olisi kiva kuulla kokemuksia.

Toivotan sinulle ihanaa viikonloppua! Meillä neiti Hattara täyttää kolme vuotta, joten ainakin leivon jotain pientä ja suloista. Juhlia vietetään vasta seuraavana viikonloppuna, mutta pikku kakku, lahja, onnittelulaulu ja kynttilöiden puhallus kuuluu oikeaan synttäripäivään. Helsingissä vietetään myös joulukadun avajaisia, ehkä siellä voisi nähdä jo vilahduksen tontuista?

 

Lattemamma

p.s. englanninkielisen sivun löydät täältä. Kaikki kuvat Cyrillus. Cyrilluksen sisustuskuvat täältä.

 

Libertyn pikkukukallista kangasta, tähtikuvio ja pikkutyttöjen hiuspinni, siis minulle juuri täydellinen yhdistelmä. Myös suloiset pienet kukkatossut ja koristetyyny Libertyn kankaasta.

 

2 COMMENTS
|
9,154 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Cyrillus „
*riikka*, on November 23, 2012

Meillä on jonkin verran kokemusta Cyrilluksen vaatteista. Laatu on minusta varsinkin hintaan nähden vähintäänkin erinomainen, ulkonäöstä puhumattakaan. Ihanan klassisia ja silti sopivia lapsille!
Nuo ihan pieneten jutut ovat ehkä kaikkein ihanimpia, harmi, ettei itsellä ole enää niin pientä käyttäjää ihanuuksille:)

Sofia, on November 25, 2012

Kiitos palautteesta. Kiva kuulla, että olivat myös laadukkaita. Käyn ehdottomasti kurkkaamassa liikkeessä paikanpäällä. Meilläkin alkaa kohta pienin käyttäjä olla liian iso noihin suloisimpiin vaatteisiin, nyyh…

Leave a comment
name
email
url
message