Nov
29

Lahjaksi herkkuja keittiöstä?

by Sofia   -   in Cooking  DIY projects

Mielestäni on aina ihana saada itsetehtyjä lahjoja, erityisesti mieltä lämmittävät kaikki kudotut jutut, koska itse en osaa käsitöitä kovin taidokkaasti tehdä. Mutta lahjat keittiöstäkin ovat aina tervetulleita. Näitä ihanuuksia voisi käyttää jouluherkkujen pakkaamiseen.

Pahviset piparkakkutalot Martha Stewart Crafts collection täältä, raidallinen Meri Merin kakkulaatikko Pulu Shopista, Kauniit etiketit pakettien tai purkkien kylkeen myös Shop Sweet Lulu, Jouluiset Cup Cakesit kulkevat lahjan saajalle kauniisti tässä rasiassa.

 

Näillä Pulu Shopista löytyvillä pakettikorteilla voisi koristella kaikki leivonnaislahjat, kotitekoinen hillo purkitetaan ruutukannen alle ja merkataan kauniilla etiketillä, Pilkullisiin laatikoihin saa kauniisti esille kotitekoiset konvehdit tai pikkuleipälajitelman.

Vaaleanpunaista “grosgrain” nauhaa paketointiin (tai tyttöjen hiuksiin),  tähän Martha Stewart Crafts Collectionin pikkuleipärasiaan voisin pakata vaikka erisävyisiä macaronseja, ns.piparkakkureunukset ovat suuri heikkouteni, ihanat karkit rasiaan hakisin kaupungin kauneimmasta karkkikaupasta Sweetheart, sulkisin herkkulahjan vaaleanpunaisella sydämellä.

Kuvat ja tuotteet Pulu Shop, My little Day ja Shop Sweet Lulu, löydät alkuperäiset tuotekuvat klikkaamalla linkkiä.

Lattemamma

 

 

 

 

4 COMMENTS
|
18,295 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Lahjaksi herkkuja keittiöstä? „
Lumo, on November 29, 2012

Teen aina itse joulumakeisia lahjaksi. Olen tehnyt niitä pikkutytöstä asti ja lahjan saajat myös aina odottavat niitä.

Yleensä olen pakannut ne kirkkaisiin pusseihih, mutta tänä vuonna ajattelin hankkia laatikoita vaihteen vuoksi. Olen jopa teettänyt yhdellä Etsyn myyjällä oman “tuotemerkki”-leiman, jonka leimaan sinettitarraan.

Sofia, on November 29, 2012

Lumo, ystäväsi ovat onnekkaita kun saavat kotitekoisia makeisia. Laitan myös usein pienet herkkulahjat sellofaanipussukoihin, mutta nyt laatikot tuntuvat jotenkin ajankohtaisilta. Herkullista joulunodotusta!

Lode, on December 12, 2012

Moikka!
Kiitos, taas ihana ja inspiroiva bloggaus sinulta! Olen ihan ykkös-fani <3 ja seuraan hyvillä fiiliksillä blogiasi tuntien lämmintä samanlaisuutta arvojesi ja "harrastustesi" kanssa. Minun pikku-prinssini on minulle se kaikkein tärkein ja haluan kauniin ja ihanan, lämpimiä muistoja täynnä olevan lapsuuden hänelle.
Viestissäni piilee myös kysymys 😉 …Nämä tarvikkeet olet näemmä tilaillut jenkeistä? Tuliko tullimaksuja jne.? Vai miten tuollaisissa hankinnoissa toimii?

Sofia, on December 16, 2012

Kiitos kauniista palautteesta! Ja ihana kun täällä saa kommenttipuolella palautetta, tietää, että ainakin joku lukee :). Näitä kyseisiä juttuja en siis ole itse tilannut, mutta olen tuolta Shop Sweet Lulusta viimevuonna (2011)tilannut juttuja. Silloin ei ainakaan n. 100 eur ostoksiin tullut erikseen tullimaksuja, mutta on saattanut nuo säännökset viime vuoden Marraskuusta muuttua. Postikulujen osuus oli muistaakseni n.25 eur.

Leave a comment
name
email
url
message