Nov
30

Juhlatuulella

by Sofia   -   in Party planning

Nicolen syntymäpäiväjuhlien yhteydessä joku kysyi kuinka pienten lasten äidillä riittää aikaa juhlien järjestelyyn. Uskon siihen, että meillä on tapana löytää aina aikaa niille itseämme kiinnostaville asioille elämässä. Itse aloitan juhlien suunnittelun jo hyvissä ajoin (idea saattaa syntyä jo vuotta aiemmin) ja keräilen inspiraatiokuvia talteen (tai nykyään Pinterestiin) sitä mukaan kun sopivia kohdalle sattuu. Kirjoittelen Ideoita, to do-listoja  ja piirtelen kuvia muistivihkooni. Tilailen ja hankin tarvittavat astiat, koristelut ja muut sellaiset  aina kun jotain sopivaa kohdalle sattuu. Hyvin suunniteltu todella on kuin puoliksi tehty. Minulle tämä on oikeastaan harrastus siinä missä lenkkeily tai lukeminenkin (ja tingin sitten tarvittaessa noista muista harrastuksista juuri ennen juhlia).

Haaveenani on luoda lapsilleni mahdollisimman onnellinen, turvallinen ja taianomainen lapsuus, kuitenkin täysin heidän ehdoillaan, ei heidän kustannuksellaan. Lasten onneen riittä hyvin äidin tai isin syli, se kuinka äidin silmät syttyvät onnesta joka kerta kun lapsi tulee huoneeseen ja leppoisa iltasatuhetki vanhemman kainalossa. Juhlat ja kaiken huomion saaminen toki saavat lapsen innostumaan, mutta ovat kuitenkin enemmän minun oma juttuni, osa sitä millainen äiti olen itse aina halunnut lapsilleni olla. Se kannatta muistaa juhlia järjestellessä. Jos niistä syntyy lähinnä stressiä ja aika tuntuu olevan poissa lasten kanssa vietetyistä hetkistä, yksi ilmapallo ja jätskiannoskin ovat täydellinen juhla pienen lapsen mielessä.

Tässä vähän fiiliskuvia tulevien synttärijuhlien suunnitteluvaiheesta kun keittiömme on hetkellisesti vallannut mamman haaveet ja unelmat.

Toivotan sinulle ihanaa viikonloppua! Meidän kotimme on muuttumassa hetkellisesti Ranskalaiseksi pâtisserieksi. Sen jälkeen onkin hyvä keskittyä joulun odotukseen ja muihin talven juhliin. Muistakaas muuten avata joulukalenterit lauantaiaamuna!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
9,715 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message