Good things for kids,  Interior design,  Shopping

Maailman söpöimmät makuupussit

Toivottavasti viikonloppu sujui mukavasti ja pulkkamäet on päästy nyt korkkaamaan. Meillä ainakin ehdittiin pyöriä hangessa toppahaalarit päällä. Neiti Purkka oli innoissaan lumesta, sitä oli kyllä niin kiva laittaa suuhun ja maistella. Neiti Hattara taas on kiivennyt moneen kertaan ikkunalaudalle istuskelemaan ja tuijottelemaan tarkkaavaisena pihalle, josko siellä hangessa näkyisi pienen pienet tontun jalanjäljet.  Ja sitten se kauan odotettu joulukalenterikin saatiin taas vihdoin käyttöön. Niin ja vietettiin meillä myös niitä kolmevuotisjuhliakin, laitan niistä kuvia myöhemmin. Mutta nyt, nyt on ihanaa kun on joulukuu ja lunta!

Kuinka moni haaveili pienenä nukkuvansa Jouluaattona kuusen alla? Ei siitä ainakaan minulla koskaan mitään tullut, vaikka ajatus houkuttikin. Tällaisessa makuupussissa se olisi voinut vaikka onnistuakin! Tai miten ihana olisi lähettää oma pikkuinen ensimmäistä kertaa yökylään suloinen nimikoitu pupumakuupussi kainalossa.

Hirvi ja ja jääkarhumakuupussit täältä.
Supersuloiset pupumakuupussit taitavatkin jo olla harmillisesti loppu. Mutta täällä vielä lisää erilaisia vaihtoehtoja.

Kuvat ja tuotteet Pottery Barn Kids.

Luulettekos, että Joulupukki lukee tätä blogia? No jos näin olisi, niin kyllä tuo jääkarhukin olisi tosi suloinen jos puput ovat loppuneet…

Lattemamma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.