Dec
4

Poikien juttuja…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Joulutunnelmia The White Companyn raitapyjamissa.

… tai molempien. Mutta ei mitään vaaleanpunaista tällä kertaa! Tänään tiedossa siis joululahjavinkkejä. Olin oikeastaan etsimässä ideoita oman suloisen kummipoikani lahjaan ja ajattelin koota löydöistä inspiraatiota kiireisille joululahjan metsästäjille.

Oma kummipoikani on kohta viisivuotias, mutta osa lahjaideoista kävisi varmaan vähän isommallekin ja osa taas pienemmille.

Avaruuden ystävälle tähtipyjamat, oma “tee se itse”-raketti ja kerhorepuksi nimikoitu avaruusalus.

Paddington fanille pieni pehmo, puiset dominot, ruudulliset flanellipyjamahousut, Paddingtonin keittokirja (onkohan siinä hyvä marmeladin resepti?) ja tummanharmaa villakangas duffeli.

Pienille merenkävijöille Petit Bateaun klassikko sadetakki trikoovuorella tai raitapaita, purjevene koristeeksi tai leikkeihin, peli jossa ohjeita & narunpätkät eri solmujen solmimiseen, laivanupotuspeli magneettitauluilla ja lopulta rantautumisen jälkeen voi painaa päänsä tähän tyynyyn.

Aamuvirkku keittelee mammalle espressot, että saadaan mamman silmät auki ja päästään leikkimään, Babarin ohjeilla voi kokeilla vaikka aamuisia aurinkotervehdyksiä tai muita joogaposeerauksia  jonka jälkeen onkin kiva kietoutua pehmeään valkoiseen aamutakkiin.

Lattemamman suosikki vähän arvokkaammaksi, mutta aikaa ja vuosia kestäväksi joululahjaksi olisi puinen kelkka. Tällä sujuisi varmaan parinkin lapsen dagismatka helposti kinoksien yli…

Pyjamat ja kylpytakki ovat The Little White Companyn. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, ovat minusta ainakin erinomaisia hinta-laatu suhteeltaan. Heillä on myös todella suloisia juttuja ihan pienille (ja aikuisille… minulle joulupukki voisi tuoda ainakin uudet superpehmeät kashmir-univillasukat lämmittämään talven viluvarpaita)!

Lelut, vaatteet ja pelit omasta suosikki lasten nettikaupasta Alex and Alexa. Alex and Alexalla on todella laaja valikoima vaatteita, leluja, kirjoja, urheilujuttuja jne. Toimitus kestää yleensä n. 5 päivää ja heillä on haluttaessa saatavilla yksinkertaiset kivat lahjalaatikot jotka kuuluvat ostoksen hintaan.

Reppu Pottery Barn Kids ja kirjat Akateeminen Kirjakauppa. Kaikki kuvat toimittajien sivuilta, linkkiä klikkaamalla pääset alkuperäiseen tuotteeseen.

Kanelilla ja kardemummalla maustettu latte siis toiseen käteen ja Jouluostoksille kotisohvalta. Ja nyt niitä pehmoisia villasukkia olisi juuri tarvittu…

Lattemamma

2 COMMENTS
|
12,269 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Poikien juttuja… „
Tiitiäinen, on December 4, 2012

Ihana postaus, kiitos vinkeistä! Muutenkin ihana blogi!
– Tiitiäinen

Sofia, on December 4, 2012

Kiitos Tiitiäinen! 🙂
Lattemamma

Leave a comment
name
email
url
message