Dec
5

Hempeä joulukoriste

by Sofia   -   in DIY projects  Interior design

Löysin äitini myyjäisistä rautaisen tähden ja tiesin heti, mitä siitä tekisin. Tytöille hempeän pastellisen joulukoristeen. Pidän kovasti valkoisesta joulusta, tai tunnelmallisen tummanpunaisesta. Kultainenki joulu olisi ihana, tai hopeinen. Entäs sitten vain ihan tummanvihreät tuoksuvat havut… joo, voisi olla minun jouluni sekin. Vaikka blogistani voisi päätellä, että meillä on kaikki vaaleanpunaista, oikeastaan kotonamme vaaleanpunainen on lähinnä tyttöjen huoneen väri. Joten tyttöjen huoneen joulukin saa olla hempeän pehmeän vaaleanpunainen. Koriste on helppo tehdä itse ja tarvitset vain muutaman joulupallon tai muun koristeen ja vaikkapa silkkinauhaa. Värit voivat toki olla mitkä tahansa, samoin materiaalit. Mutta tässä siis pieni jouluaskarteluidea.

Kiinnitin silkkinauhaa tasaisin välimatkoin tähden sakaroihin, jotta se olisi tasapainossa. Sitten kiinnitin lasisia joulukoristeita ja silkkinauhaa roikkumaan tähdestä. Lisäsin vielä paristoilla toimivat himmeät led-valot. Paristokotelot piilotin isoon rusettiin jolla tähti on ylhäältä sidottu. Kuvista saa varmasti hyvin selvää, miten koriste on tehty, yksinkertainen ja helppo projekti tämäkin.

Lasiset koristeet ovat edellisvuosilta ja ihan Stockmannilta ostettu (tyttöjen huoneeseen en antiikkisia lasikoristeaarteitani uskalla laittaa…). Silkkinauhat on ostettu metritavarana nappitalosta, siellä on erinomainen nauhavalikoima (nauhat olivat kolmevutisjuhlissa ilmapallojen naruina ja hyötykäytin ne tähän projektiin). Ostan muuten nappitalosta myös tytöille lettinauhaa, metristä saa sopivasti juuri kahteen lettiin tai saparoihin rusetit. Pyöreä “kukkapallo” joulukoriste keskellä on sisustusliike S.A.L.I.sta.

Mukavia joulukoristeluhetkiä!

Lattemamma

p.s. tein koristeen neiti Purkan päiväunien aikaan makuuhuoneessamme ja kuvasin sen siellä saman tien, ennenkuin se siirrettiin tyttöjen huoneeseen. Mr. Latte ei siis joudu nukkumaan vaaleanpunaisen cupcake koristeen alla…

Tässä siis vielä koriste omalla paikallaan tyttöjen huoneen erkkerissä…

Tingeling jutun lukeneet varmaan muistavat, että haaveilin tästä joulukalenterista. Innolla sitä on nyt muutama päivä avattu…

0 COMMENTS
|
10,291 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message