Interior design,  Random

Pikku kenguru ja nukensänky

Meillä on nyt pari päivää loikkinut pikku kenguruäiti pussukassaan kenguruvauva. Kengurut kuulemma juovat mielellään maitoa, mutta eivät syö porkkanaa. Ne nukkuvat sängyssä ja laittavat korvat ponkkarille! Ihan vaan jos, ette tienneet näitä tärkeitä juttuja ennestään…

Tänään kenguruvauva olikin sitten vähän kipeä ja sen piti ehdottomasti levätä ja saada hunajaa lääkkeeksi. Onneksi äitikengu oli hoivaamassa pienoista.

Otahan Ihan pikkuisen hunajaa niin sitten jaksat taas pomppia!
Kaikkihan näkevät selvästi, että potilas on pikku kenguru, eikä missään nimessä vauvojen pehmopupuhelistinlelu. (Pupu on Trousselier- merkkinen jos jonkun muunkin mielestä se on ihana…)
Pikkusisko tulee vähän osallistumaan leikkeihin…
“Tuo heti se kapalo takaisin, tää kenguvauva on tosi kipee ja tarvii sitä!” Pikkusiskot on kyllä ihania, mutta välillä vähän hankalia kans…
 

Rautaisen nukensängyn on suunnitellut ja teettänyt äitini.
Illan tullen kengut pomppivat mielellään sängyssä ja suukottelevat.
Lasten leikkejä ja mielikuvitusta on ihana seurata!

Lattemamma

p.s. jos tuo nukensänky kiinnostaa niin äitini pitää ystäviensä kanssa heidän perinteiset Tunnelmalliset joulumyyjäisensä (Creannon tiloissa Katajanokalla nyt pe 30.11 klo.11.-19.00 ja lauantaina 1.12. klo.11.-16.00, osoite on Kanavaranta 7B/ vanhat tiilimakasiinit). Siellä on mm. kauniita raudasta tehtyjä kynttelikköjä, upeita kransseja ja paljon muuta tyylikästä jouluun tai ympärivuotiseen sisustamiseen ( ei villasukkia, pipareita tai muuta ihan perinteisten joulumyyjäisten juttuja kylläkään). Ja minun sekä ystävieni painostuksesta myös noita nukensänkyjä sekä pieniä rautaisia tuoleja ja pöytiä. Toivottavasti nähdään siellä!

Haaveilen sängyn kaveriksi tuosta pöydästä ja tuolista valkoisena. Äitini ystävättären tekemä pieni pöytäkoriste on ihan pakko saada, vaikka sitä ei työille leikkeihin raaskikaan vielä antaa. (nappasin kuvat kun olimme mummin luona kyläilemässä yksi ilta)
Olen myös jotenkin aina vaan heikkona tähtiin… onneksi heillä on tänä vuonna tähtiteema. Myös rautaiset talot joissa on viirit päällä muistuttavat jotenkin ihanasti Hangon hiekkarannan pukukopeista syysmyrskyllä…
Tässä vielä (huono) kuva äitini ystävättären tekemästä aivan upeasta pöytäkoristeesta jonka saimme yllätyslahjaksi neiti Hattaran 2-vuotis juhliin joissa oli lumi-& tähtiteema. Hän tekee uskomattoman taidokkaita ja tyylikkäitä kransseja ja muita koristeita kuivakukista yms. Yksinkertaisempiakin kun tämä kaunokainen...

13 Comments

 • Jonna

  Heips, voisiko nuo äitisi suunnittelemat huonekalut olla sopivia esim barbeille? Ja voiko niitä saada muualta kuin myyjäisistä, jonne en valitettavasti tänä vuonna näköjään pääse 🙁 ?
  Jonsku

  • Sofia

   Moikka Jonsku,
   Noi vois käydä Barbeillekin, mutta mittasuhteiltaan on kyllä aavistuksen isot (eivät varmaankaan ihan mahtuisi barbie taloon). Lapsethan ei kyllä oo noista mittasuhteista niin tarkkoja, olisi mulle ainakin kelvannut hyvin barbileikkeihin. Niitä on tehty nyt muutama kappale myyjäisiä varten, mutta selvittelen josko niitä tulevaisuudessa saisi ostaa muuta kautta.
   Harmi kun et pääse myjäisiin…
   Ihanaa lumista päivää,
   Lattemamma

 • Susanna

  Pääsen myyjäisiin vasta klo 17, mutta haluaisin ehdottomasti tuollaisen sängyn. Toivotaan, että niitä on vielä sillon! Mistä nuo petivaatteet? Olin muuten juuri joulushoppailemassa Lontoossa ja uusi suosikkini löytyi: the white company. Aivan ihania pienten lasten vaatteita ja sisustusjuttuja!

  P.S. Törmäsin sattumalta tyttöihisi ja äitiisi lauantaina Tingelingissä. Äitisi jututti lapsiani sillä välin, kun shoppailin 🙂

  • Sofia

   The white company on niin yksi mun suosikkeja! Niillä on ihan parhaat pyjamat (mm. se mikä neiti Purkalla on niissä synttärijuhlien aamukuvissa) ja ihania tuoksukynttilöitä ja… Meillä taitaa siis olla ihan sama maku?! (oon tehnyt sellaista lasten joululahja juttua blogia varten ja valkkasin monta juttua little white companylta…pojille on tosi kivoja juttuja myös) 🙂

   Toivottavasti löytyy vielä teillekin myyjäisistä pieni nukensänky! Petivaatteet on äiti ommellu tytöille jostain jämäkankaanpaloista… Ja äiti kertoi, että olitte tavanneet 🙂

 • Susanna

  Tuo Suomeen toimitus on aivan loistava uutinen! Aika monta joululahjaa tuli sieltä hankittua, mutta jäi harmittamaan etten ostanut enemmän… Tämä blogi on ihana, koska sinulla näyttää olevan tosiaankin aivan sama maku kuin itsellä ja olen löytänyt tätä kautta jo monta juttua, joita olen pitkään halunnut, mutten ole itse keksinyt tai löytänyt. Tämä oikeasti auttaa minua tosi paljon, saan ideoita ja inspiraatiota. Toivottavasti jaksat kirjoittaa tätä vielä kauan ja monet muutkin löytävät tämän. Paras suomalainen blogi, johon olen törmännyt! Kiitos :). Kuulin myös, että Libertt toimittaa Suomeen -mikä pelastus!

 • Susanna

  Ja löytyihän sieltä ihana koriste kakluuniin. Myös äitini inspiroitui ja haki joulupöydän koristeen :). Kuohari -tarjoilu oli piste ii:n päälle!

  • Sofia

   Hei Marie!
   Lähden aamulla aikaisin Pariisiin, mutta pyydän, että ovat sinuun sähköpostitse yhteydessä. Toivottavasti se sopii. Tiedän, että ainakin muutama sänky jäi, valkoisia ei yhtään.
   Lattemamma

 • Lode

  Hei!
  Minulta jäi myös nähtävästi ihanat myyjäiset vällin, olisin niin mielelläni käynyt hankkimassa tuollaisen lumi-&tähtiteemaisen pöytäkoristeen, minkä äitisi ystävätär oli tehnyt teille yllätyslahjaksi. Olimme perheen kanssa 4 viikon matkalla auringossa ja lämmössä ja tulimme vasta lauantaina takaisin. Kiitos muuten vinkistä pitkää lentoa ( ja miksi ei lyhyttäkin ) varten, taiteilin niitä pikku herkkupussukoita kanssamatkustajia varten. Ihmiset olivat mielissään ja pitkät ( 10 h ) lennotkin menivät meidän 6kk pojan kanssa hienosti!
  Onkohan sellaista mahdollista sinun kauttasi saada näin jälkikäteen hankittua?
  Ihanaa Pariisin matkaa sinulle!!

  • Sofia

   Kiitos hyvänmatkan toivotuksista ja samalla pahoittelut kun vastaan näin myöhään kaikkiin kommentteihisi, tulin vasta reissusta. Voisit olla äitini ystävään sähköpostitse yhteydessä ja kysellä koristeesta. erja(at)ahlsten.fi
   Kaikki koristeet ovat aika yksilöitä koska tosiaan tehdään käsityönä ja tuo meidän koriste on tehty jo viime talvena, joten voi olla, että ihan samanlaista ei saa, mutta kaikki hänen tekemänsä jutut ovat upeita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.