Jan
21

Mahtavaa maanantaita

by Sofia   -   in Random

Tässä muutama kuva aurinkoisen viikonlopun vietostamme.

Perjantain illallisvieraat saivat jälkiruuaksi hedelmäsalaattia. Menu sisälsi isoveljeltä lahjaksi saadusta Yotam Ottolenghin ja Sami Tamimin Jerusalem- keittokirjasta tehtyjä pohjoisafrikkalaisesti maustettuja ruokia, joten raikas jälkkäri oli paikallaan. Appelsiineja, mansikoita, passionhedelmää, muutama teelusikallinen ruusuvettä ja mintunlehtiä.

Lauantaina piipahdimme kaupungin ihanimpaan karkkikauppaan Sweetheart. Sweetheart kuuluu ehdottomasti sarjaan Lattemamman Helsinki, mutta yritän päästä jossain vaiheessa kuvailemaan ilman neiti Purkkaa. Kolmevuotias ymmärtää, ettei saa koskea, mutta yksivuotiaan uteliaisuus voittaa kyllä mamman kiellot joten kuvailujen sijaan pyrin pitämään silmät tässä pikkuisessa.

Neiti Hattaran nimikko Jelly Beansejä.

Hattara ihailee vielä ikkunoita lähtiessä.

Kävimme ostamassa näitä herkullisia Leonen suklaita lapsenvahdille illaksi.

Hattara ja mamma nappasivat myös pikkuisen pussillisen hattaran ja mansikkajuustokakun makuisia Jelly Bean- nameja. Itse olen enemmän suklaan ja lakun kuin irtokarkkien ystävä, mutta nämä pienet jalokivet maistuvat kyllä hyviltä. Teimme muuten Hattaran kanssa viime kesänä Jelly Beanseistä koruja, siitä juttua toisella kertaa…

Sunnuntaina lähdimme Kaivopuiston rantaan ja jäälle kävelylle. Aurinko paistoi upeasti, sai pitkästä aikaa laittaa aurinkolasitkin päähän.

Kävimme Uunisaaressa munkilla ja kaakaolla.

Isosiko auttaa neiti Purkkaa riisumaan villahaalarit. Voi suloisuutta.

 

0 COMMENTS
|
6,272 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message