Feb
4

Uiskentelevat ankat ja pikku luistelija

by Sofia   -   in Random

Mitäs teillä puuhasteltiin viikonloppuna? Meillä ei ollut mitään ohjelmaa. Harvoin sattuu kohdalle viikonloppuja joihin ei ole sovittu yhtäkään menoa ja voi vaan olla. Vietimme aikaa ihan vaan oman perheen kanssa, luistellen, leikkien, liikkuen, lueskelle ja perjantaina vähän myös leipoen. Ehdimme pitkästä aikaa myös “vuokrata” apple tv´stä leffoja ja köllötellä sohvalla popcornikulhon kanssa. Kaikinpuolin leppoisa viikonloppu siis ja tästä onkin hyvä aloittaa uusi viikko. Huomenna ainakin luvassa Runebergintorttuja!

Ystäväni suloisella tyttärellä oli viikoloppuna yksivuotisjuhlat ja sain leipoa pikku sankarille kuppikakkuja.

Teemana oli vaaleanpunainen ja sankarin suosikit, kylpyankat.

Ankat uiskentelevat tyynenä vaaleanpunaisissa pikku altaissaan ja odottelevat tässä kuljetusta…

Perjantain kunniaksi tytötkin saivat välipalaksi maistiaiset.

 

Hattara valmiina luistelemaan…

Kypärä unohtui kotiin, mutta koska kyse oli toisesta kerrasta ja Hattara ei varmasti olisi uskaltanut yksikseen vielä edes kokeilla luistelua, päätimme kuitenkin uskaltautua jäälle. Mutta siis muistakaa kypärät!

Sisarukset ja samalla ystävykset. Viikonloppuun kuului myös tanssia ja kikatusta. Suloiset virkatut kukkapinnit on saatu rakkaalta ystävältä lahjaksi, mutta näitä saa Ziccosta.

Tällä kertaa luomupoppareita oliiviöljyssä valmistettuna ja vaaleanpunaisella Himalaya suolalla maustettuna. Kokeile myös laittaa öljyn sijaan kattilan pohjalle voinokare tai tavallisen suolan sijaan vaikkapa savusuolaa. Myös mm. rosmariini ja fleur de sel toimii hyvin.

Iloa alkavaan viikkoon,

Lattemamma

2 COMMENTS
|
6,246 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Uiskentelevat ankat ja pikku luistelija „
Selina, on February 4, 2013

Tosi sööttejä kuppikakkuja! Varmaan maistui. Teetkö ihan itse myös nuo päällä olevat koristeet? Ah, olisipa aikaa taas kokkailla ja leipoa…!

Sofia, on February 4, 2013

Kiitos Selina! Tein ne sokerimassasta (fondant), se on tosi hauskaa puuhaa, mutta ehdottomasti päikkäriaikaan ajoitettavaa ;).
Lattemamma

Leave a comment
name
email
url
message