Party planning

Ystävänpäiväkekkerit

Järjestin Purkalle ja Hattaralle pikkuiset ystävänpäiväkekkerit. Oikeastaan ei ollut kyse muusta kuin siitä, että välipala syötiin vähän juhlavammin katettuna ja laitettuna. Tarjolla oli hedelmätikkarit, hedelmäsalaattia ja frozen yoghurt- annokset. Jukurttijäädykkeen tein luomu vaniljajukurtista jäätelökoneessa. Siis vaan jäähdytin tavallista jukurttia, en lisännyt siihen mitään. Pinnalle rippottelin muutaman nonparellin. Juhlissa ei mielestäni aina tarvitse olla sokerisia herkkuja. Tällä viikolla syötiin jo laskiaispullat, joten nyt pysyteltiin terveellisemmissä versioissa. Hyvin maistuivat tytöille.

Pienet ystävänpäivälahjatkin hankimme ilahduttamaan. Yritämme olla ostelematta tytöille liikaa juttuja ihan muuten vaan, etteivät he tottuisi aina saamaan kaikenlaista ja joku arvostus tavaroita kohtaan säilyisi. Ystävänpäivä oli kuitenkin sopiva päivä pienelle  yllätykselle. Neiti Purkka on nyt ollut kovin kiinnostunut siivousjutuista, joten hän sai Tingelingistä löytämäni pienen siivoussetin joka on nuken kokoinen. Hattaralle löytyi Mailegin silityslauta ja -rauta nukenvaatteiden huoltoa varten.  Lahjat olivatkin tosi mieluiset ja niillä on nyt leikitty kovasti. ( Joskin Purkan lahjan mukana tullut oikea saippua houkutteli yksivuotiasta vielä maistelemaan sen verran, että takavarikoin sen myöhempään ajankohtaan…)

Tässä kuvia pikku kekkereistämme jos haluat katsoa…

Toivottavasti viikonloppusi sujuu rakkaudentäyteisissä tunnelmissa!

Lattemamma

p.s. muistathan, että noita kollaasikuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi

Leave a Reply

Your email address will not be published.