Feb
18

Makeaa maanantaita

by Sofia   -   in Party planning  Random

Huomenta ja makoisaa maanantai aamua! Toivottavasti viikonloppu sujui mukavasti. Meidän oli tarkoitus viedä lapset isovanhemmille yökyläilemään ja mennä treffeille, mutta eihän siitä mitään tullut kun lapset olivat vielä vähän kipeinä. Onneksi aina tulee uusia viikonloppuja! Söimmekin sitten viikonloppuna ainakin kilon verran mehukkaita appelsiineja joten eiköhän tässä nyt tervehdytä. Pelkästään sen piristävän oranssin värin voimasta jos ei muuta.

Tänään on vielä luvassa toinen postaus, Hattaran syntymäpäiväjuhlat jotka olin vähän unohtanut tuonne arkiston pohjalle. Kiitos muistutuksesta! Jos haluat etukäteen käydä kurkkaamassa inspiraatiotauluani Pinterestissä, niin löydät sen täältä.

Toivottelen sinulle makeaa maanantaita ja alkavaa viikkoa. Pysykäähän terveinä!

Lattemamma

p.s. olisipas meillä ollut tuollainen aamupala kaurapuuron ja pakastettujen mustikoiden sijaan…

0 COMMENTS
|
4,942 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message