Random,  Shopping

Hyvää Ystävänpäivää!

Tulin vaan tänään toivottamaan pikaisesti hyvää ystävänpäivää!

Onnea on oma sisarus tai ystävä joka ottaa kädestä kiinni juuri kun olet muksahtamassa portaita alas.

Järjestän omille pikkutytöilleni pienet yllätyskemut, (joihin saavat sitten jäädä isovanhempien kanssa jatkamaan kun lähdemme ystäväni ” My funny valentine” -kolmekymppisiä juhlimaan). Toivottavasti ehdin napata muutaman kuvankin tyttöjen kekkereistä. Otimme kyllä jo eilen illalla varaslähdön ystävänpäivään kun söime iltapalaksi puuron sijaan sydämenmuotoisia Amerikkalaisia pannareita agave siirapilla ja pensasmustikoilla. Nam!

 

täältä

Toivottavasti päiväsi on täynnä sydämiä, suukkoja, halauksia ja rakkaita ystäviä!

Lattemma

p.s. Jos etsit viimehetken ystävänpäivälahjavinkkiä niin kävin ostamassa Hattaran muutamalle tyttökaverille tällaiset suloiset keijukaiset Tingelingistä. Keiju on reilunkaupan tuote ja niitä valmistavat naiset Intiassa. Ostamalla keijun edesautat siinä, että Intialaiset äidit saavat työtä, terveydenhuoltoa ja lastenhoitoa. Lue lisää “keijumissiosta” believe-you-can -yrityksen omalta sivulta. Keijun mukana tulee myös runo ja ystävänpäivään sopivan ystävyyskeijun runossa lukee näin;

‘I’ve been especially sent to you
from……………………….to say
‘You truly are a magical friend,
I hope our friendship never ends.’

 

Tässä valmistuu pikkuiset keijut reiluissa työolosuhteissa. Kuvat yllä Believe you can.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.