Feb
19

Kellukeuikkari

by Sofia   -   in Good things for kids

Kiitos taas todella paljon kauniista sanoistanne eiliseen postaukseen liittyen! Tulen kyllä niin iloiseksi jokaisesta suloisesta kommentistanne. Tänään sitten tällainen vähän arkisempi aihe…

Meillä on taloyhtiön saunaosastolla uima-allas jossa käymme saunavuoron yhteydessä uimassa kerran viikossa tyttöjen kanssa ja silloin tällöin aamupäivisin pulikoimassa ihan ilman saunaakin. Se on kuulkaas ihan huippuhieno juttu, että sade- tai loskapäivän iloksi voi joskus mennä ihan vaan rappuset alakertaan ja onkin vähän aktiviteettia lapsille. (erityisen hienoa on kun siivousintoilu aina välillä ottaa vallan, niin mr. Latte vie lapset sinne pois pyörremyrskyn jaloista)

Purkka saa vielä pulikoida ihan sylissä vaan koska altaassa ei ole niin matalaa päätyä, että varpaat yltäisivät pohjaan. Harjoittelemme vauvauinnista tuttuja juttuja ja leikkilauluja. Mutta Hattara sai meiltä joululahjaksi tämän  Beverly Kidsin kelluttavan uimapuvun ja nyt on uimainnostus lähtenyt ihan uusiin sfääreihin. Joka päivä pitäisi päästä kokeilemaan koiraa.  Olemme olleet uikkariin todella tyytyväisiä sekä laadullisesti, että ulkonäöllisesti. Uima-asento pitäisi olla vähän oikeaoppisempi kuin uimarenkaan tai kellukkeiden kanssa.

 

 

Hattaran saunakori pakattuna.

Tässä sitä pulikoidaan hämyisellä uima-allasosastolla.

“Pappa titta! Koiraa!”

Tuotekuva Alex and Alexa.

 

Mitäs mieltä olette näistä kelluttavista uikkareista? Hyvä vai huono juttu? Muistattekos muuten omasta lapsuudesta sellaiset kovat muoviset keltaiset ponttoonit jotka kiinnitettiin selkäpuolelle leveällä valkoisella muovivyötärönauhalla?

Oletteko käyneet lastenne kanssa vauvauinnissa? Me vietämme kesät suureksi osaksi saaressa, joten tuntui turvalliselta totuttaa omat lapset veteen ihan vaan varmuuden vuoksi. Hattaran kanssa kävimme vauvauinnissa ja Purkka on päässyt tuonne uima-allasosastolle kokeilemaan samoja juttuja. Vähän jäi kyllä harmittamaan, ettei koskaan viety ihan oikeaan vauvauintiin, ihan vaan sen takia, että siitä jäi Hattaran kanssa niin ihanat muistot (ja siellä vesi oli niin lämmintä…)

Lattemamma

Neiti Hattara sukeltelee pienenä vauvauinnissa. Kuvan on ottanut Molskis.

p.s. Kesästä ja saaresta puheenollen, tilasin JCrewlta vähän kesäjuttuja, mm. tytöille nämä uv-suojapaidat tummansini-valkoraitaisina. Niistä lähempänä kesää sitten jotain juttua jos ovat hyvät (kunhan ensin saapuvat postissa ja päästään sovittelemaan).

p.p.s Tilasimme oman uikkarimme Alex and Alexasta, mutta olivat sieltä näköjään loppuneet. Heillä oli enää pojille tämä ja tämä malli jäljellä. En siis ole tilannut tuolta uikkarinvalmistajan omalta sivulta mitään, mutta jos toimittavat Suomeen (ymmärsin ainakin, että eu:n alueella 9 eur postikuluin) niin hintakin oli huokoisempi heillä. Tämä tyttöjen malli olisi mielestäni täydellinen neiti Purkalle kun hän on vähän vanhempi. Ei kannata säikähtää vaikka sivusto ei olekaan niin kivan näköinen, itse uikkari on kyllä todella söpö. Se on muuten kauniin vaaleanpunainen eikä niinkään persikan värinen jolta noissa minun hämärissä kuvissa näyttää…

7 COMMENTS
|
11,785 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Kellukeuikkari „
Tiitiäinen, on February 19, 2013

Kyllä ne keltaiset selkäponttoonit on yhä edelleen aktiivikäytössä ihan tavallisissa uimahalleissa 🙂 Kuten myös ne uimalaudat.
Kiitos ihanasta blogista!

Sofia, on February 19, 2013

Kiitos Tiitiäinen ja niin kiva kun luet! Ai niitä on vieläkin, jotenkin muistelen, että ne oli todella kovat ja jotenkin epämukavat, mutta luultavasti uintiasennon kannalta juuri ne parhaat.
Lattemamma

Eeva, on February 19, 2013

Meillä isommat on tottuneet harjoittelemaan kellukkeilla ja kyllä, niitä ponttooneitakin on uimahallissa kokeiltu.. Mutta nuorimmaiselle voisi kokeilla tuollaista pukua! Minkä ikäiselle suosittelet niitä (hän on nyt 1v 2)? Ja nuo J Crewn uv-paidat näyttää tosi kivoilta! Kiitos taas näistäkin vinkeistä 🙂

Sofia, on February 19, 2013

Moikka Eeva!
Pienimmät uikkarit taisi olla 2v. kokoa, Nicky tuntuu ainakin vielä liian pieneltä kokeilemaan kun siinä uikkarissa saattaa pyörähtää “ympäri” jos ei yritä itse liikkua. Ehkäpä just 2 vuotta ois hyvä. Ja ne J. Crewn paidat muuten tuli just ja on kyllä tosi kivat! Pitkä ja kapea malli (eli teille sopivat 😉 ), oon kans pitkään etsinyt simppeleitä ja kivoja, ilman isoja kuvia.

Eeva, on February 19, 2013

Kiitos tiedosta! Nuorimmainen saa siis odottaa pukuaan, mutta J Crewt ei! Olikin juuri mielessä hankkia uudet uikkarit/uvpaidat kesälle, joten tämä vinkki tuli hyvään aikaan! Kesää ja aurinkoa siis odotellessa… 🙂

Sofia, on February 19, 2013

Siellä on muuten Eeva naisille samanlaiset 😉

Sofia, on February 19, 2013

…siis ne uv-paidat, ei kellukeuikkarit 😀

Leave a comment
name
email
url
message