Feb
28

Lattemamman Helsinki: Daisy & Don

by Sofia   -   in Shopping

Jos etsit lasten merkkivaatteita Helsingistä tai tarvitset hienompaan juhlaan asuja lapsille niin Daisy & Don on varmastikin ykkösosoite. Kapteeninkadun pikkuinen liike on tällä hetkellä remontissa ja Daisy & Don on vastikään ystävänpäivänä muuttanut isompiin tiloihin Kasarminkadulle ( 46-48).

Keväinen ikkuna on täynnä juhlamekkoja.

Käväisimme Purkan kanssa katsastamassa raikkaan uuden liikkeen viime viikolla. Yksi suosikkimerkeistäni lapsille on Italialainen Il Gufo jota saa Daisy & Donista. Myös Armani junior ja Kukun ihanat lasten kashmirvaatteet kuuluvat suosikkeihini. Muita merkkejä ovat mm. Hunter, Ralph Lauren, Napapijri, Parajumpers ja Gallucci. Kaikki valikoiman merkit löydät Daisy & Donin omilta nettisivuilta. Erityisen hyvin oli nyt edustettuna Monnalisan chic mallisto. Kauniita Italialaisia juhlamekkoja roikkui odottamassa kesän juhlia ja vaikkapa suloisia häiden kukkaistyttöjä.

Il Gufon untuvahaalari lämmittää pikkuisia paukkupakkasillakin.

 

Pehmoisia vauvalelujakin löytyy, ihana kashmirhaalari ja Beach Housen superpehmeät trikoolakanat.

Poikien vaatteet ja leikkipaikka jonne Purkka on parkkeerannut Mikkinsä kanssa.

Juhlavaatteita myös pienemmille. Armanin mekko ja Il Gufon juhlakengät pehmeillä pohjilla.

 

Daisy & Donista saa siis myös rennompia arkivaatteita, mutta erityisesti hienompien juhlavaatteiden valikoima on huikea. Liikeessä on ihanan raikas tunnelma ja tuoreita kukkia siellä täällä. Daisy & Donilla on mielestäni myös aina ollut melkoisen hyvä poikien vaatevalikoima (vaikka myönnänkin, ettei sitä niin tarkkaan tule kahden tytön äitinä tutkittua). Vasta osa kevään malleista oli saapunut joten lisää valikoimaakin on vielä tulossa.

Lattemamma

Shoppailureissun jälkeen kävimme vielä Stockmannilla katselemassa karppeja kala-altaassa ja kahvilla.

Purkka sai valita mieluisen pikku herkun maisteltavaksi.

Purkastakin on jo tullut pikkuinen tyttö. Hän jopa laittoi lautasliinan ihan itse syliinsä (syvä huokaus sille kuinka nopeasti nuo muuttuvat vauvoista taaperoiksi…).

4 COMMENTS
|
17,663 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Lattemamman Helsinki: Daisy & Don „
At Jacobas, on February 28, 2013

Teidän Purkkaa on aivan ihanan suloinen pikkutyttö!
Daisy & Don on mahtava lastenvaateliike, olen vaan käynyt pari kertaa ja nimenomaan juhlamekkoja ostamassa sieltä. Aika takuuvarma paikka jos haluaa löytää jotain kaunista tytölle 🙂

Sofia, on February 28, 2013

Kiitos At Jacobas, Purkka on kyllä melkoinen auringonpaiste! 🙂

Tuplamamma, on February 28, 2013

Ilman Daisy & Donia olisi todella vaikeaa löytää pojille juhlavaatteita. Etenkin yhdistelmä Il Gufon vaatteet ja Galluccin kengät on aina tyylikäs! Omistaja on löytänyt kivoja merkkejä korvaamaan edesmennyttä, ihanaa Donaldsonia. Meillä on muuten nyt käytössä samat farkut kuin Purkalla oli Lastenmuseossa-jutussa sekä sama Mikki pehmokaverina:-) Myös äidin vaatekaapilla ja kodilla on ikävä Donaldsonia…

Sofia, on February 28, 2013

Oooh, Tuplamamma, ihanaa, joku muukin joka muistaa Donaldsonin. Onneksi tuli ostettua pari juttua varastoon ennekuin se loppui. Nyyyyh… Ajattelin aina, että sitten kun mulla on lapsia he saavat Donaldsonilta kaikkea ihanaa. Myöskin meidän koti ja mun vaatekaappi kaipaa :).

Leave a comment
name
email
url
message