Mar
5

Tinted marshmallows

by Sofia   -   in Cooking

Pahaa aavistamaton lattemamma Pinterestin ihmeellisessä maailmassa. Siinä se yhtäkkiä oli, hyppäsi suoraan silmilleni, vangitsi minut hiljaisen seesteisellä olemuksellaan. Ei, siellä ei ollut kuvaa kokovalkoisesta sisustuksesta tai kauniisti tanssivasta ballerinasta. Kyllä, tuijottelin kuvaa vaahtokarkeista. Mutta ei mistä tahansa vaahtokarkeista vaan haalean pastellin sävyin värjätyistä vaahtokarkeista.

Pakko kokeilla. Heti. Mitä tähän tarvitaan? Valkoisia vaahtokarkkeja, ihan vamasti minulla on jossain pussi niitäkin jemmassa. Elintarvikevärejä, leipomistarvikelaatikossani on varmasi kaikkia värejä mitä Wilton valmistaa. Aikaa? Miten sopivasti juuri päiväuniaika, kyllä, olin ajatellut viettää sen kahvikuppi kädessä selaillen Pinterestiä ja ihania blogeja. Siis kahvi mukaan ja keittiöön.

Avasin pussillisen vaahtokarkkeja, kaadoin espressokuppeihin vettä ja muutaman tipan elintarvikeväriä sekaan. Yhteen sinistä, yhteen keltaista ja tietenkin pinkkiä, kahta eri vahvuutta. Sitten vaan dippailemaan vaahtokarkkeja muutamaksi sekunniksi väreihin.

Ja siinä ne nyt kuivuivat lautasella. Pienet valkeat pehmeät tyynyt. Ihan kuin joku olisi maalannut niihin vesivärein hennon keväisiä ajatuksia. Vähän kuin nuo tulppaanitkin joiden luonnon liukuvärjäys on kuin siveltimellä tehty.

Eivätkö nämä olisi juuri sopivia vaikkapa pääsiäisnamujen lisäksi? Taidankin antaa näitä pikkuisten suklaamunien lisäksi mahdollisille virpojille.

Lattemamma

Niinpä niin, olin jo hankkinut kaappiin ihanan värisiä pääsiäisnamusia jotka piti tietenkin ottaa mukaan kuvausrekvisiitaksi.

Tuossa ne nyt odottelevat virpojia keittiön hyllyllä lasikupujen alla. Vaahtokarkit muuttuvat kyllä koviksi ja noiden muidenkin namusten säilyminen voi olla vaakalaudalla koska keittiössämme vierailee usein sokerihiiriä…

Alkuperäinen idea Idle wife-blogista täältä.

p.s. Jos katsot kuvia oikein silmä tarkkana voit bongata yhdestä päikkäreiltä kesken kuvaussession heränneen Purkan.

0 COMMENTS
|
8,527 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message