Mar
3

Viikonloppu kuvina

by Sofia   -   in Random

Olihan viikonloppusi varmasti juuri niin suloinen kuin toivoitkin? Tässä “muutama” kuva meidän viikonlopustamme. Paljon muutakin ehdimme tehdä, nähdä ja kokea. Viikonloppu oli juuri sopiva sekoitus juhlaa, yhdessäoloa ja myöskin sitä ihan omaa aikaa kaikessa rauhassa.

Hattara oli isovanhemmilla yökylässä. Mitä kaikkea laukkuun pakattiin…

…beautybox jossa kaikki pikkutyttöjen oleellisuudet kuten shampoo-pesuvaahto, omia cup cake laastareita (ettei vaan joudu laittamaan tavallista jos tulee haava, sehän olisi suorastaan kamalaa), hammasharja ja tahna, hiusharja, pinnejä ja pampuloita, nenäliina ja tietenkin huulirasva…

…kylpytakki ja tohvelit saunailtaa varten…

…asusteet seuraavaksi päiväksi kuten karkkipinni ja kaulakoru…

… upouusi Nallerinasta löytynyt tipu-unilelu jota en voinut vastustaa koska se piipittää niin suloisesti kun sen kyljistä painaa.

… suosikki pikkuhousut joissa vaaleanpunaisia rusetteja (täältä)…

Beautybox, kylpytakki & tohvelit, yöpaita, alusvaatteet, unilelu, vaatteet seuraavaksi päiväksi ja tietenkin asusteet (kuka nyt ilman koruja ja pinnejä yökylään lähtisi)!

Kaikki mahtui tähän kassiin juuri sopivasti. Lisäksi mukaan lähti ulkoiluvaatteet ja pinkki pulkka. 

Tyttöjen juhlamekot odottelevat silitettyinä 5-vuotis synttärikemuja.

Kesämekot ovat usein enemmän mieleeni kuin talvimekot. Vaikka nämä ovatkin puuvillaiset, kauluksien ansiosta ne sopivat kauniisti myös villatakin alle ja sopivat siksi ympärivuotiseen käyttöön. Ilmapallot taustalla ovat Purkan kummitädin  antama ystävänpäivälahja tytöille, ne ovat kestäneet jo iäisyyden ilmassa.

Äitini löysi nämä käsin kirjaillut ihanuudet Pariisista.

Mekot solmitaan takaa ruseteille. Rakastan rusetteja, siis ra-kas-tan.

Jos haluat onnistua täydellisen rusetin tekemisessä voit katsoa video-ohjeen täältä. 

Myös Purkan nukella on “matching” mekko!

Liinavaatekaappi on yksi lapsuuden aarteistani.

Pikku lakanoiden välissä on nippu 500 frangin seteleitä, mikä hurmaava yksityiskohta.

Myös nuken mekko on kirjailtu kauniisti käsin.

Lahjapaketointia pikku synttärisankarille.

5-vuotiaalle löytyi paketti Nallerinasta. Pieni klassinen pehmonalle, koska se oli niin suloinen ja koska nalle ei koskaan ole liian lapsellinen lahja, sekä setti nalle- kirjepaperia ja kirjekuoria koska lahjan saaja on innostunut kovasti “kirjoittamisesta”. Nallerina on ihana uusi lelukauppa Annankadulla. Juttua tulossa myöhemmin, mutta voin sanoa, että oli klassisista leluista pitävälle erittäin mieluinen kauppa.

Juhlakengät on jo pakattu, neitoset muuten valmiina juhliin.

Nam, jätskikakkua ja piparinmuruja! (kuvassa jo vähän sulaneena, mutta yhtä herkullisena)

Juhlissa oli ihanan pirtsakka Luau-teema.

Auringonpaistetta vaasissa.

Tytöt saivat mukaansa leit jotka pääsivät naamiaisvaatelaatikkoon ja päätyvät varmasti mukaan moniin leikkeihin. Hattaran harmaat juhlakengät ovat minun vanhat “vintage” Cacharelit.

 

Kiva kun taas kävit täällä, se ilahduttaa minua joka kerta! Nyt virkein ja aurinkoisin mielin uuteen viikkoon. Lumikasat odottavat enkeleitä tekemään!

Lattemamma

p.s. Tällä viikolla luvassa mm. niitä lupaamiani värjättyjä vaahtokarkkeja…

8 COMMENTS
|
13,828 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Viikonloppu kuvina „
Pia, on March 4, 2013

Ihana juttu jälleen, Sofia! Mun äiti on säästänyt kaikki meidän vanhat kauneimmat vaatteet! Yöpuvut ja muutama suloinen mekko on jo käytössä ja monen monta odottaa pestyinä ja prässättyinä kaapissa. Niihin mekkoihin liittyy myös paljon muistoja ja hauskoja sattumuksia, joita myös mun kummitäti ja mummi aina muistelee 🙂
ps. Törmäsin Nalleriinaan kun vietettiin pikkutyttöni kanssa city-päivää perjantaina, ihana kauppa!

Sofia, on March 4, 2013

Kiitos Pia! Parasta noissa omissa vanhoissa jutuissa on just ne tarinat joita saa kuulla! Ihanaa, että äidit on säästänyt noita aarteita ja vielä pitänyt niistä niin hyvää huolta. Saadaan nauttia niistä meidän tytöillä 🙂
Sofia

Maria, on March 4, 2013

Ihania kuvia..jälleen kerran. Ei näiden kuvien ansiosta voi maanantaiaamu mennä enään huonosti <3 kiva viikon aloitus 🙂
Tuossa yhdessä ja toisessakin kuvassa oli tuo lastenhammastahna…näin "maalaisena" olisin kysynyt mistäs olet hankkinut noista? Niin tiedän laittaa ostoslistalle kun tulemme Hki:ssä piipahtaa niin kuin tuon Nalleriina kauppa on listattu, Ekberg kahvila…
-Maria

Sofia, on March 4, 2013

Moikka Maria,
Kiitos! Planet Kidin hammastahna on Ombrellinosta (heillä on myös nettikauppa löydät tuotteet täältä, täältä). Meillä on myös hammasharja sieltä, joka on juuri sopiva pikkuiseen suuhun, mutta on valmistettu sellaisella mekanismilla, että harja pysyy aina pystyasennossa (keikauttaa itsensä aina ylös), joten sitä on hankala pakata laukkuun mukaan ;). JaPlanet Kidin vadelmashampookin kuuluu suosikkeihin.
Ja se Nalleriina on ehdottomasti visiitin arvoinen myös ( ja ihan lähellä Ekbergiä 🙂 ). Toivottavasti teillä oli kiva loma!
Sofia
p.s. jostain syystä kommentti ei näytä linkkiä, mutta kun klikkaat tuota tyhjää kenttää suluissa niin pääset Ombrellinon nettikauppaan 😀

Paola, on March 4, 2013

Kiitos taas! Ihanaa, että teidän tytöt on puettu juuri niin kuin me kaikki pieninä:-) Meillä odottaa Naj-Olearin mekot nyt käyttäjäänsä, vielä hieman liian isoja. Ja meillähän on nuo samat kalusteet lastenhuoneessa, mutta paljon sotkuisempaa!!

Sofia, on March 5, 2013

Paola, usko vaan, meidänkin lastenhuoneessa on yleensä melkoisen sotkuista ( “siis ei tietenkään sotkua vaan leikkiä”). Maailman tehokkain ikiliikkuja on siivota lastenhuonetta samalla kun lapset leikkii siellä. Kaikki minkä on just keränny pois pitää ottaa heti leikkeihin mukaan. Mä muuten just löysin Naj-Olearin pampuloita jostain pikku rasiasta:).

Susanna, on March 4, 2013

Miten ihmeessä saat Purkan tukassa pysymään rusetit? Sofia poistaa rusetit ja pinnit välittömästin- yleensä suuhunsa…. Ja mistä noin ihanan isoja? Kävin joulukuussa neuvostasi vaarin ottaneena NK:lla, josta ostin kasan rusettipinnejä. Nyt ne ovat jo lähes kaikki kadonneet (minne lienee neiti laittanut?) ja Suomesta en löydä uusia tilalle. P.S. Ihania kuvia jälleen.

Sofia, on March 5, 2013

Susanna, Purkalla on sellaiset hiukset tällä hetkellä, että jos ei ole pinniä, rusettia tai pampulaa niin ne on sopivasti suoraan kasvojen edessä. Ehkäpä siksi se rusetti pysyy hiuksissa. Toinen vaihtoehto on, että raukka on tottunut syntymästään asti pitämään rusettia, kun Purkalla oli kunnon pehko jo heti ensihetkistä. Mä en muuten ole unohtanut lupaustani siitä rusettijutusta. Ehtisinköhän ensi viikolla… Toi iso rusetti on kans sieltä NK´lta, lähden viikonloppuna taas vähän hamstraamaan ;).

Leave a comment
name
email
url
message