Mar
13

Tuliaisia

by Sofia   -   in Shopping

Sieltä Tukholmasta löytyi muutama pikku tuliainen myös tytöille. Ihan kaikki ei nyt päässyt kuviin mukaan kun osa oli ehditty jo ottaa käyttöön ja leikkeihin mukaan. Mutta tässä kuitenkin pari juttua…

Corolle nukelle vaatteet ja kengät NK:n leluosastolta.

Kauniita pillejä ja silkkipaperinen cupcake koriste Miss Etoile ( R.O.O.M.ista), hiuspanta on Livly- nimisestä liikkeestä.

Kengät kesämekon kanssa, ballerinojen sijaan puistoon ja hiekkalaatikolle. Nämä “tennarit” sopivat hyvin tyttömäisiä kenkiä rakastavalle. (En valitettavasti muista kaupan nimeä josta nämä ostin, mutta jos joku on lähdössä Tukholmaan ja tarvitsee juuri samanlaiset niin saan sen kyllä selvitettyä…)

Hattaralla ollut “pottakirja” on jo hieman lukukelvoton koska siitä on puolet sivuista revitty irti, joten Purkka sai tuliaisiksi tämän kirjan. Kohta alkaa pottaharjoitukset. Pinnit ovat NKn lastenosastolta Floralin & Junior liikkeestä. Olen ostanut sieltä kauneimmat tyttöjen rusetit.

Tässä vielä tuo miss Etoilen kuppikakku koriste avattuna.

Tytöt saivat myös pienet keraamiset piirasvuoat. Ajattelin, että niihin voisi leipoa omat pikkuiset piirakat joskus. Ensin niihin istutetaan kuitenkin pääsiäisruohot. Nuo souflé vuoat voisivat olla kivat tytöille vaikkapa ihan jollekin laatikkoruualle tai muulle vastaavalle. Iloa arkiruokailuun. Laduréen Marie Antoinette tee on niin hyvää.

Jos mietit vielä mitä tänään laittaisi ruuaksi, niin kurkkaas iltapäivällä helppo arkiresepti.

Lattemamma

 

 

2 COMMENTS
|
10,006 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Tuliaisia „
Citymami/Eva, on March 13, 2013

Mukavia tuliaisia 🙂 Tukholman tunnelma ei kyllä petä koskaan 🙂

Sofia, on March 13, 2013

Eva, miten siellä tuntuukin aina aurinko paistavan kun tulee käytyä… 😉

Leave a comment
name
email
url
message