Mar
20

Little Bu

by Sofia   -   in Good things for kids

Hattara on kolmevuotias ja kuten jo aiemmin olen ehkä maininnut hän rakastaa todella tyttömäisiä juttuja. Prinsessoja, ballerinoja, pinkkiä, tylliä ja glitteriä. Hän on myös todella innostunut huulikiilloista ja kynsilakoista. En missään nimessä kannata pikkutyttöjen meikkausjuttuja, mutta silloin tällöin on kiva kokeilla vähän jotain. Vähän kuitenkin mietityttää lakata varsinkin sormien kynsiä, koska sormet käyvät edelleen monesti suussa. Joskus ehkä vuosi sitten muistan lukeneeni myrkyttömistä ja hajuttomista kynsilakoista Babyccino Kids- blogista. Kun sellainen tuli vastaan NKn lastenosastolla Tukholmassa niin pakkohan minun oli napata yksi lakka kotiin mukaan. Nyt kynsilakkakokeiluja voi suorittaa huolettomammin.

 

Little Bun lakat ovat hajuttomia ja myrkyttömiä ja ainakin meille ostamani vaaleanpunainen hilelakka Cecilia on hyvin huomaamattoman värinen. Tiedän kyllä, että lakat on suunnattu vähän isommille tytöille, mutta koska lakkaus niin kovasti on kiehtonut, pääsi Hattarakin nyt nauttimaan kunnon manikyyristä. Hattara ei meinannut pysyä pöksyissään (tai oikeammin röyhelöhameessaan) kun näki lakan. Ei päivittäiseen käyttöön, mutta silloin tällöin erityiseen hetkeen. Kynsilakka poistetaan pesemällä lämpimällä vedellä ja saippualla joten voimakkaita aineita ei tähänkään tarvita.

Lattemamma

The Library of fragrancen valmistamat tyttöjen nimikkotuoksut “Purkka” ja “Hattara” löysin Pariisin Le Bon Marchélta.

 

2 COMMENTS
|
18,815 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Little Bu „
Lumo, on March 21, 2013

Söpöisiä.

Ostin joku vuosi sitten Pierre lapin eli Petteri-kaniini pikkutytttöjen tuoksua itselleni Pariisista. Olen saanut hennon puuterisen makeasta tuoksusta kehuja, mutta harmikseni en ole löytänyt sitä mistään enää myynnistä.

Sofia, on March 22, 2013

Petteri kani tuoksua mekin haluaisimme. Kun olin lapsi ainakin Grabtree and Evelyn valmisti lapsille Petteri kani sarjaa. Sekin taisi vaihtua Hello Kittyksi, sääli. Muistan vieläkin miltä niiden rasva tuoksui. Se oli ihanassa isossa purkissa. Minulla oli lapsena myös veljeni kanssa Babar ja Celeste hajuvedet, löysin ne vanhojen juttujeni seasta ja kumma kyllä tuoksu ei ollut härskiintynyt lainkaan. Yleensähän hajuvedet menevät nopeamminkin huonoiksi.

Hyvää viikonloppua Lumo!

Leave a comment
name
email
url
message