DIY projects,  Good things for kids

Suloiset kananmunat

 

Näitä suloisuuksia voisi kyllä tehdä muulloinkin kuin vain pääsiäisenä. Pikkuinen pupujussi tai sulkapäinen inkkari ilahduttaisi aamiaspöydässä koska vaan. Eggs and soldiers- siis paahtoleivästä leikatut tikut joita kastetaan keitettyyn, vähän löysäksi jätettyyn kananmunaan, olisivat melkoisen hurja ruokalaji jos niitä dippailisi kuninkaan päähän. Ehkäpä juuri ihanan ällö ruokalaji pikkuisen ritarin mielestä?! Prinsessamunan kanssa aion tarjoilla sydänmuotilla leikattuja paahtoleipiä aamupalaksi ihan piakkoin. Koristelut sopisivat hyvin myös Mignon muniin vaikkapa kyläviemisiksi.

The royal couple. Tuunasin vähän toista kruunua liimalla ja pinkillä hileellä prinsessalle sopivaksi.
Hello Kitty pupunamit Tokyokanista.
Sinivalkopilkulliset astiat Greengate, kermanvalkoiset munakupit Wedgwood.
Inkkarin päähine valmistui masking teipistä ja pienestä sulasta.

 

Party hat boy…

 

Bunny hop hop hop…

Kananmunien päähineet voit printata Sweet Paul Magazinesta. Inkkarin idean nappasin Babyccino Kids blogista. Inkkarin päähineeseen olisi sopinut kyllä hyvin vähän värikkäämmätkin sulat, nythän niitä ovat kaupat pullollaan. (tuo valkoinen sulka tuli luomumunien pakkauksessa vähän niinkuin tahattomana kaupanpäällisenä). Lisää kananmunien koristeluideoita löydät Momtastic blogista täältä.

Lattemamma

p.s. myös nämä viiksekkäät munat olivat mielestäni tosi hienot. Niistä tuli mieleeni miehet vanhanajan lahkeellisissa raitauikkareissa tai painonnostopuvuissa viiksekkäinen naamoineen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.