Random

Pääsiäistä odotellessa

Kuluneena viikonloppuna mm. herkuttelimme pitkillä aamiaisilla, juhlimme kummipojan 5-vuotissynttäreitä, askartelimme ja meidän oven takana kävi pari trulliakin visiitillä. Tässä viikonloppumme kuvina…

Perjantain lattemammalounaalla juhlimme kaksia synttäreitä, joten vein mukanani kakun. Kakku on itseasiassa Purkan synttärikakun yläosa joka silloin jäi syömättä ja pakastettiin. Koristelin sen uusiksi ilmapalloilla. Tein vastaavanlaisen koristelun yli kuukausi sitten ystäväni baby shower- kakkuun joka oli kyllä simppeli kermakakku. Tämän tripla- suklaakakun (kaakaolla kostutettu suklaatäytekakku jonka välissä on tummasuklaa-dajmkreemi) pinta on rosoinen koska fondant kuoren alla on dajm-rakeita. Idean kakun koristeluun löysin joskus Pinterestistä.
Tytöt lattemammalounaalla. Hattaralla oli röyhelöhame erikseen mukaan pakattuna, että varmasti viihtyy! Alemmassa kuvassa neiti pinkoo kotia kohti.
Lauantaiaamuna herkuttelimme French toastilla. Leipäviipaleet kastetaan kanelisokerilla maustettuun munamaitoon ja paistetaan voissa. Vähän kuin rikkaat/köyhät ritarit. Hattaran leivät leikkasin muotilla perhosen muotoisiksi.

Tiheikön väkeä seurattiin tarkkaavaisena. Ja tietenkin oleellista on saapua heti herättyään laukku kädessä omasta huoneesta. Pitäähän sitä nyt olla missä aarteitaan kanniskella ympäriinsä. Mitä tärkeää milloinkin, tuossa näyttäisi pikku kädessä ainakin mamman huulikiilto olevan ja pehmisjäätelövesipyssy alemmassa kuvassa… 
Sunnuntaina kävimme MLLn järjestämällä kirpputorilla Lauttasaaressa. Siellä oli lapsille issikka ratsastusta, mutta Purkka ja Hattara tyytyivät vain ihailemaan reippaampia heppatyttöjä ja -poikia. Nuo pupunkorvat askartelin lauantaina ja niistä tulee ohje tällä viikolla jos joku kaipaa vaikkapa pääsiäiseksi söpöä hiuspantaa.
Kävimme vielä hampurilaisilla kavereiden kanssa, aikamoinen viikonlopun ruokavalio…
Näin upeat oksat saimme virpojilta, onneksi olimme varanneet “palkkaa” kovin tutun näköisille pikkunoidille.

Tällä viikolla parikin pääsiäisaiheista askartelujuttua ainakin tulossa. Kumpaa toivoisitte enemmän tälle viikolle, kurkistusta tyttöjen vaatekaappiin vaiko juttua kodistamme?

Aurinkoista viikon alkua,

Lattemamma

 

4 Comments

 • Laura

  Herkutteltiin meilläkin, sama meno jatkunee pääsiäisen yli. Esikoinen sai virpomisherkkujakin aika kasan.

  Minun toivejuttuni olisi tyttöjen vaatekaappi. 🙂

 • Salakka

  Ihana kakku! Hauskoja ideoita, jotka eivät sinänsä ole mitään maata mullistavia, mutta ei tule vaan mieleen, kun itse koristelee kakkua :).
  Mielelläni haluaisin kurkistaa teidän kodin sisustukseen.
  Höyhenen kevyttä pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

  • Sofia

   Salakka, mä oon ihan samaa mieltä. Hauska ja helppo idea jollaista ei vaan itse olisi keksinyt. Oli kyllä vielä freesimpi sen ihan sileäksi viimeistellyn kermakakun päällä. Ihanaa pääsiäistä teillekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.