Random

Room for improvement

Tämä viikko on mennyt taas todella vauhdikkaasti eteenpäin. Tuntuu, että olen saanut erityisen paljon kaikkea aikaiseksi. Täytyy myöntää, että auringosta saa niin huikeasti energiaa. Tuntuu, ettei sisällä malttaisi pysytellä millään.

Siksipä nappasimme lähikahvilasta eväät mukaan ja söimme ne puistossa leikkien lomassa. Kunhan on tarpeeksi päällä voi talvellakin hyvin tehdä pikkuisen piknik-retken. (Sormia rupesi jo kyllä vähän viluttamaan kun paksuissa rukkasissa ei syöminen oikein onnistunut. Olisi pitänyt ottaa lisäksi ohuet hanskat mukaan.)

Pullaa, keksiä ja mustikkamehua.
Ja kuumaa kaakaota tietenkin.
Helsinki on aika huikea kaupunki. Asumme kivenheiton päässä keskustasta, mutta leikkipuistosta on silti näin rauhaisat merinäköalat.

Tänne blogiin on tulossa lähiaikoina vähän parannuksia. Kuluneen viikon keskiviikkona julkaisin 100. postaukseni ja vanhojen tekstien hakeminen alkaa käydä jo hankalaksi reseptejä tms. etsiville. Blogiin on tulossa arkisto sekä hakukenttä jonka kautta vanhojen tekstien hakeminen helpottuu. Yhteystietonikin olisi tarkoitus saada tänne.

Sitten seuraa teille kysymys; miten seuraatte yleensä blogeja? Liitättekö ne blogloviniin vai haluaisitteko, että tänne voisi jotenkin kirjautua lukijaksi ja sitä kautta saada tietoa aina kun blogi on päivittynyt? Olette ehkä jo tähän mennessä huomanneet, että pyrin päivittämään lattemammaa joka arkipäivä ja useimmiten heti aamusta. Viikonloppuisin en täällä aina edes käy, joten jos en heti kommenntteihin vastaa niin se johtuu siitä. Olisiko teillä jotka käytte täällä säännöllisesti lukemassa, jotain toivomuksia näiden muutosten suhteen. Mikä helpottaisi sinua blogini lukemisessa?

Kiitos taas jokaiselle joka käy täällä. Ihan huikean hienoa, että luette, kommentoitte ja kannustatte eteenpäin. Osan viimeksi esittämistänne toiveista aiheiden suhteen olenkin jo toteuttanut ja osa on työn alla. Ensi viikolla on luvassa ainakin sisustusaiheista juttua, nimittäin vihdoin meidän kotimme. Facebookin puolella vilauttelin myös yhtä tee se itse– projektia joka on minulle ominaiseen tyyliin tosi helppo ja nopea ja tietenkin erityisen söpö. Sekin siis luvassa ensi viikolla! Ja tietenkin sitä pääsiäisfiilistelyä. Jos tulee jotain erityistä toivetta mieleen niin tuohon kommenttiosioon vaan, yritän niitä parhaani mukaan toteuttaa.

Muistakaahan varata niitä yllätyksiä virpojille jos sunnuntaina ovikello sattuisi soimaan ja pajunkissat oven takana tanssimaan. Toivottelen taas erinomaista viikonloppua!

Lattemamma

Tummasuklaa-valkosuklaa-karpalokeksi ja peruspulla, mmmm.
Äitiyden paras puoli on se, että joka päivä pääsee kokemaan jotain ihan pientä joka onkin jotain todella suurta.

11 Comments

 • Laura

  Arkisto on hyvä parannus! Muuten en muutoksia kaipaa, en kirjaudu seuraamieni blogien käyttäjäksi tms. Seuraamiini ihaniin blogeihin löydän muutenkin.

  Aurinko antaa todellakin energiaa! Leppoisaa viikonloppua Lattemammalle ja suloisille tyttösille!

 • Minna

  Hei, on ollut ilo tutustua blogiisi. Olen uusi lukija. Asumme ilm samassa kaupunginosassa ja on aina ilo seurata samassa elamantilanteessa olevia perheita ja saada esteetikkona ideoita arkeen! Pahoittelen aakkosten ” virheellisyytta” .. Asetukset Padilla dk (:

 • Lumo

  Linkki kommentoijien blogiin olisi kiva. Klikkaamalla kommentoijan nimeä olen löytänty monta kivaa uutta blogia. Samoin “etsi tästä blogista”-toiminto. Usein pinnaan esim. mielenkiintoisen reseptin saman tien Pinterestiin, mutta joskus muistelen, että “muistaakseni tässä blogissa se kiva resepti/ohje/vinkki oli, mutta milloinkohan se on postattu?”

  • Sofia

   Lumo, sellainen hakukenttä on tulossa blogiin. En ole ihan varma miten tuo toinen ehdotus toteutuu käyttämälläni blogipohjalla, mutta voin kysäistä asiasta. Kiitos vinkeistä.

 • Ulla

  Olisi kiva, jos voisit lisätä blogin Blogilista.fin listoille. Kyseinen palvelu taitaa olla jo vähän vanhanaikainen, mutta itse sitä yhä käytän. Tännekin toki muistan tulla välillä (n. kerta viikkoon) kurkistelemaan, mutta Blogilistalle listalle lisäys ilahduttaisi 🙂

 • Anna-Kaisa

  Kiitos kauniista ja päiviäni ilahduttavasta blogistasi. Tykkään askasrteluideoista ja lasten kanssa puuhasteluaiheista, kuten teemasynttäreistä, retkistä, ruaonlaitosta yhdessä ja vierailuideoista Helsingissä.
  Ja kokkausideat tulevat aina tarpeeseen, varsinkin terveellisen sokerittoman ja jauhottoman luomuruoan vinkit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.