Mar
29

Hyvää pääsiäistä!

by Sofia   -   in DIY projects  Good things for kids  Party planning

Tulin toivottamaan teille rauhallista pääsiäistä! Toivottavasti saamme kaikki nauttia auringon paisteesta, herkullisesta lampaasta, ja hyvästä viinistä. Lupauduin tekemään jälkiruuan vanhempieni luokse jonne menemme syömään. Ajattelin tehdä yhden suosikeistani, passionhedelmäpavlovan.

Tein tytöille pikkuiset lahjakorit sunnuntaiksi, tässä niistä muutama kuva jos haluat katsoa…

Hattaran korissa Petteri Kani puuvärit suloisessa metallirasiassa Tingelingistä, ihana Petteri Kani yllätysmuna Ombrellinosta, vedettävä tipu Floralin & Juniorista (mutta näin samoja Ombrellinossa), tarrat, kortti ja namut Lattemamman kätköistä.

Purkan korin tipu haitarikoriste Nallerinasta, yllätysmuna Ombrellinosta, pupu Floralin & Junior.

Joissain kuvissa vilahtelee suklaapuput ja toisissa ei. Puput on tarkoitettu jaettavaksi mamman ja pappan kanssa, ovat niin isot, että niistä riittää jokaiselle. (Nuo toiset namit ovat kuvausrekvisiittaa, sopivat väreiltään niin hyvin koreihin, mutta herkkuja tulee pääsiäisenä muutenkin niin paljon ja Purkka nyt on muutenkin liian pieni syömään karkkia.) Yllätysmuniin voi namujen sijaan laittaa vaikkapa kiiltokuvia tai tarroja. Nallerinassa oli ihanan laaja kiiltokuvatarjonta. Myös pikkuinen puinen rannekoru, hiuspinnit, pikkuauto tai vaikkapa puinen hyrrä olisivat hyviä pikku yllätyksiä.

Vaikka maanantaina onkin vielä pyhä, niin palailen jo silloin tänne. Silloin vuorossa pikkuiset kekkerit jotka järkkäsin tytöille.

Höyheniä, pupusia, tipusia ja suloisia suklaamunia pääsiäiseesi ja ihanaa pitkää viikonloppua!

Lattemamma

p.s. tällaisen korin voi tehdä myös vaikkapa kyläviemisiksi…

8 COMMENTS
|
13,236 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Hyvää pääsiäistä! „
Jonna, on March 29, 2013

Kiitos kauniista kuvista! Ihanan hillittyä ja tyylikästä, ei räikeitä värejä tai krääsää niinkuin tuolla marketeissa… Ihanaa, että on olemassa pikku putiikkeja, joista saa myös tuollaisia pääsiäisjuttuja lapsille. Vielä kun saisi sen pavlovan reseptin…
Tunnelmallista pääsiäistä!

Sofia, on March 29, 2013

Kiitos Jonna! Pavlova on mielestäni paras jos marenkipohjan tekee itse, silloin siitä tulee sitkeä sisältä ja rapsakka päältä. Mutta nyt kun Kitchen Aidini on huollossa (enkä jaksa vatkata valkuaisia käsin…), niin pavlova syntyy valmiisiin marenkipohjiin. Kermavaahdon sekaan laitan vähän sokeria, jauhettua vaniljaa ja sitruunankuorta raastettuna. Levittelen sen marengin päälle (tai koska pohjia oli paketissa kaksi, laitan varmaan väliin ja päälle). Sitten päälle pirskotellaan runsaasti makean kirpeitä passionhedelmän siemeniä ja paljon tuoreita mansikoita siivuina. Super helppoa ja todella hyvää! Olen tehnyt marenkipohjat itse Nigella Lawsonin reseptillä (löytyisköhän netistä) johon tulee valkoviinietikkaa muutama teelusikallinen joukkoon. Sen avulla marenki pysyy sitkeänä sisältä.
Tunnelmallista pääsiäistä sinnekin 🙂

Maria, on March 29, 2013

Oi ihania kuvia ja just ei mitään marketti/tiimari kamaa vaan ajatuksella tehtyjä juttuja. (Anteeksi jos nyt jotain Tiimarin kanta-asiakasta loukkasin)… Tämä pääsiäinen menee muuttamisen tiimoilla mutta ensi vuonnakin onneksi on Pääsiäinen niin voi toteuttaa jotain tuontapaista…mutta kiitos hyvästä vinkistä. Voi kun muistaisin ensi vuonna <3
Hyvää ja rauhaisaa Pääsiäistä sinnekin päin <3
-Maria

Sofia, on March 30, 2013

Hyvää pääsiäistä sinullekin Maria ja tsemppiä muuttoon!

At Jacobas, on March 30, 2013

Aivan ihanat lahjakorit! Oikein iloista pääsiäistä teille!

Sofia, on March 31, 2013

Iloista pääsiäistä myös sinne At Jacobas!

Saara, on April 1, 2013

Tosi söpöjä juttuja olet tytöille tehnyt pääsiäiseksi! Tuollaisista asioista muodostuu heille varmasti mukavat muistijäljet lapsuuden pääsiäisistä.

Sofia, on April 2, 2013

Kiitos Saara! Voi olla, että vielä eivät niin muista, mutta jos tällaisista muodostuisi perinteitä niin toivottavasti sitten…

Leave a comment
name
email
url
message